Άρης: Θέμα στην πατρίδα του ο Ζαμόρα

Με γκολ του Ζαμόρα ο Άρης επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Λεωφόρου και το γκολ του νεαρού έγινε... θέμα στην Κόστα Ρϊκα

Λίγο μετά την επίτευξη του γκολ του Ζαμόρα στη Λεωφόρο με το οποίο ο Άρης επικράτησε 1-0 των “πράσινων”, τα πλάνα είχαν ήδη φτάσει στην… Κόστα Ρίκα.
Ο 21χρονος μέσος για αρκετές ώρες ήταν πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της χώρας του, όχι μόνο γιατί κατάφερε να πετύχει ένα εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, αλλά γιατί στην συνέχεια έχασε δύο ακόμη μοναδικές ευκαιρίες να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Οι συμπατριώτες του πάντως, έχουν μονίμως στραμμένο το βλέμμα τους στον ποδοσφαιριστή του Άρη και αυτός φρόντισε να τους δώσει “τροφή” με την παρουσία του στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των play offs.

Η ιστοσελίδα “lateja.cr” αναφέρει ότι “ο Σαμόρα έφερε τα χαμόγελα στην ομάδα των “κιτρινόμαυρων”, ενώ ανάλογος ήταν και ο τίτλος της “crhoy.com”.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα των “κιτιρινόμαυρων”, είναι ότι στο πρόσωπο του Ζαμόρα, ο Άκης Μάντζιος έχει βρει τον άνθρωπο που διαθέτει έφεση στο σκοράρισμα και κυρίως “δίψα” για διάκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.