Ιωνικός – Καλλιθέα 0-2: Λουκίνας λαμπρός την οδηγεί (videos + highlights)

Η Καλλιθέα, με τη νίκη της απέναντι στον Ιωνικό, βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στη Super League 1.

Ιωνικός και Καλλιθέα αναμετρήθηκαν στη Νεάπολη για τα playoffs ανόδου της Super League 2. Τα δύο γκολ του Γιάννη Λουκίνα ήταν αρκετά για να πάρει η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις. Ωστόσο, ο Ιωνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι. Η Καλλιθέα, από την πλευρά της, Στο 40’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Χρήστος Τασουλής.  Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με τον πρώτο τους σκόρερ, τον Γιάννη Λουκίνα. Το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κάνανε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι. Η Καλλιθέα συνέχιζε να πιέζει και «φλέρταρε» με το 2-0 με τον Ντεμέτριους να στοχεύει το δοκάρι του Γκέλιου στο 55’. Στο 82’ ο Ιωνικός βρέθηκε κοντα στην ισοφάριση με τον Γιακουμάκη, αλλά ο Κότσαρης έστειλε την μπάλα κόρνερ. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Σόουζα αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Λουκίνας έβαλε ακόμα ένα γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Η λήξη του αγώνα δεν άργησε να έρθει και η Καλλιθέα πήρε τη νίκη στη Νεάπολη και έκανε ακόμα ένα σημαντικό «βήμα» για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» της Stoiximan Super League.

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Πογοσιάν (80’ Γουακάσο), Σαλίνας, Γιακουμάκης, Γκίνη (46’ Σερπέζης), Ιωαννίδης (71’ Λινάρδος), Ούγκο Σόουζα, Μπορτναγκαράι, Δρίτσας, Ζάχαβι (46’ Οικονομμόπουλος)

Καλλιθέα (Α. Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης (33’ Μαρότα), Καινούργιος (46’ Μανθάτης), Ουές, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος (66’ Τόρρες), Ντεμέτριους(66’ Μουτίνιο), Κυνηγόπουλος (17’ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.