Ολυμπιακός: Πάγκος από… χρυσό (videos)

O Ολυμπιακός κέρδισε άνετα τη Λαμία 4-1 με τον Αλεξανδρόπουλο να είναι ακόμα ένας παίκτης ερχόμενος από τον πάγκο που προσφέρει γκολ!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο 4-1 επί της Λαμίας και πρώτο μετά από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής χαφ που αγωνίζεται δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους “ερυθρόλευκους” χρησιμοποιηθήκε από τον Μεντιλίμπαρ για σχεδόν 35 λεπτά, καθώς πέρασε στο ματς στο 59′ και στο τρίτο λεπτό του εξτρά χρόνου κατόρθωσε να σκοράρει μετά από ασίστ του Τσικίνιο.

Αυτό το γκολ για τον Ολυμπιακό ήταν το 18ο φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα που παίρνει από παίκτη που έρχεται από τον “ερυθρόλευκο” πάγκο. Επίδοση που δεν έχει καμία άλλη ομάδα φέτος στη Σούπερ Λιγκ, κάτι που αποδεικνύει πως ο πάγκος του Ολυμπιακού είναι από… χρυσό. Πριν, το γκολ του Αλεξανδρόπουλου ερχόμενος από τον πάγκο που σκόραρε ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πάλι εναντίον της Λαμίας στο 5-1 της 7ης Απριλίου, με τον Μαροκινό να σκοράρει στο 85ο λεπτό το τελευταίο τέρμα της ομάδας του στην αναμέτρηση.

Επίσης, ακόμα ένα ιδιαίτερο στατιστικό που δημιουργήθηκε για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι το γεγονός πως το γκολ του Αλεξανδρόπουλου ήταν το 21ο που σημείωνει φέτος ο Ολυμπιακός στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων του. Επίσης, μοναδική επίδοση στην Σούπερ Λιγκ, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” είναι οι πιο παραγωγικοί στο συγκεκριμένο διάστημα των αγώνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.