Αταμάν: «Στο τέλος με ηρεμία και πλάνο πήραμε τη νίκη»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τους Ερναγκόμεθ και Βιλντόζα μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη τύπου στο τέλος της αναμέτρησης.

Πλεονέκτημα έδρας για τον Παναθηναϊκό και επίσημα, ύστερα από την επικράτησή του με 77-71 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο προπονητής των «πράσινων» Εργκίν Αταμάν, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τακτικά παίξαμε διαφορετικά απόψε. Αναλύσαμε τα προηγούμενα ματς με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κρατάμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα. Για αυτό βάλαμε τον Μήτογλου περισσότερο στο 5 και τον Λεσόρ κόντρα στον Ράιτ. Χάσαμε όμως πολλά ανοιχτά σουτ, βάλαμε τον Παπαπέτρου χαμηλά και είχαμε καλές κατοχές. Αμυντικά ήμασταν καλοί.

Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που χτίζαμε μια διψήφια διαφορά, ο Ολυμπιακός δεν τα παρατούσε. Έχει πειθαρχία, είναι πολύ καλή ομάδα. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, κάναμε λάθη. Στο τέλος με ηρεμία και πλάνο πήραμε μια σημαντική νίκη γιατί πήραμε την πρώτη θέση και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ, έχοντας κερδίσει στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό και τις τρεις φορές».

Για τον Ερναγκόμεθ: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι και στην υπόλοιπη σεζόν. Στα τελευταία 3-4 ματς μας βοηθάει πολύ σε άμυνα και επίθεση, παίζει έξυπνα. Έτσι μπορούμε να βάλουμε και τον Μήτογλου στο 5. Και ο Βιλντόζα επίσης ήταν καλός σήμερα, είχε μια θετική εμφάνιση»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.