Αγγέλου: «Βοήθησε και η τύχη»

Τη σημασία της δύσκολης νίκης του Άρη επί της Νέας Κηφισιάς τόνισε ο προπονητής των «κίτρινων», Βαγγέλης Αγγέλου.

Τη σημασία της δύσκολης νίκης του Άρη επί της Νέας Κηφισιάς τόνισε ο προπονητής των «κίτρινων», Βαγγέλης Αγγέλου. Όπως είπε χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα χάρη στη βοήθεια όλων των παικτών, αλλά και της… τύχης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια δύσκολη βδομάδα. Οι παίκτες είχαν πίεση ειδικά αυτοί που αγωνίστηκαν περισσότερο στα προηγούμενα παιχνίδι, ωστόσο πήραμε μεγάλη βοήθεια από τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ είχαμε και τύχη, η οποία είναι πάντα απαραίτητη. Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε την αντίδραση από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είδατε ότι ο Γκίκας χρησιμοποίησε από νωρίς το τέταρτο φάουλ. Από κει και πέρα, οι δύο μεγάλες προσπάθειες του Πελεκάνου, ο οποίος είχε 0/8, δείχνουν μεγαλείο. Παράλληλα, ο Βεζένκοφ έκανε ένα μαγικό παιχνίδι. Μιλάμε για ένα παίκτη που πρέπει να ωριμάσει και να καταλάβει ότι η καριέρα δε ξεκινά ανάποδα, αλλά χτίζεται. Ο Γκίκας επίσης είναι μια πολύτιμη μονάδα που θέλουμε να βοηθήσουμε να ωριμάσει. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία είναι μια ασφάλεια. Ωστόσο μας αρέσει αυτό που κάνουμε».

Για το πού κρίθηκε το ματς:
«Ξεχωρίζω τρεις τεχνικές παραμέτρους. Η άμυνα που παίξαμε έδωσε σε εμάς τα επιθετικά ριμπάουντ, η καταπληκτική εμφάνιση του Τσακαλέρη στο δεύτερο μέρος και η διαχείριση των τελευταίων στιγμών που έδειξε ότι έχουμε χαρακτήρα. Ελεγα στο πρόεδρο ότι το χτίζω με το κερδίζω έχει να κάνει και με το ζω και αυτή η ομάδα ζει».

Γα τις αδυναμίες του Άρη:
«Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, ειδικά στο σετ παιχνίδι. Οι συνεργασίες ακόμα δε βγαίνουν. Παράλληλα, δίνουμε μάχη να επανέλθουν υγιείς οι Χαντ και Σαρικόπουλος για να δοκιμάσουμε και το ψηλό μας σχήμα, το οποίο θα χρειαστούμε με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Σήμερα πάντως είχαμε και επιθετικά ριμπάουντ και ασίστ και αυτό είναι σίγουρα κάτι καλό».

Οι δηλώσεις του προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Προσπαθήσαμε να το πάμε σε ρυθμό που εμείς θέλαμε. Δεν το καταφέραμε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος. Ο Άρης θέλει να δημιουργήσει και μετά να εκτελέσει, αλλά δεν ήμασταν συγκεντερωμένοι σ’ αυτό που θέλαμε. Με το χαμηλό σχήμα του μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και παρότι τελείωσε στους 6 πόντους το ημίχρονο φάγαμε καλάθια που δε θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την αντιμετώπισή μας στα σκριν πάνω στη μπάλα. Αυτό μας έδωσε αρκετές άμυνες, είχαμε, όμως, ανισορροπία στο επιθετικό ριμπάουντ, χάσαμε 18 αμυντικά ριμπάουντ.

Το δεύτερο στοιχείο είναι σημαντικό κι είναι οι 11 χαμένες βολές. Σε ένα ματς που κρίθηκε στα λάθη σε συνδυασμό με τα 18 χαμένα ριμπάουντ είναι δύσκολο να κρατηθείς μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε σε καλή μέρα τον Κρόκερ και τον Λιακόπουλο και μείναμε κοντά στο σκορ, περάσαμε και μπροστά. Μπορεί να έχουμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες, αλλά υπάρχουν παιδιά στον Άρη που έχουν πολύ μεγάλο χαρακτήρα. όπως ο Γκίκας, που παρότι δεν είναι έμπειροι, φορώντας τη φανέλα του Άρη. δε φοβούνται, έχουν καθαρό μυαλό και αυτό είναι δείγμα κλάσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.