Μαυρομάτης: «Πρέπει να την προσέξουμε»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, τόνισε ότι αυτή την εθνική ομάδα πρέπει να την προσέξουμε...

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, τόνισε ότι αυτή την εθνική ομάδα πρέπει να την προσέξουμε…

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αχιλλέας Μαυρομάτης (πρόεδρος ΕΟΠΕ): “Από τα βάθη της καρδιά μου θέλω να συγχαρώ τους αθλητές, τους προπονητές και όλους τους συνεργάτες αυτής της ομάδας για την εξαιρετική επιτυχία της πρόκρισης στο Παγκόσμιο. Νομίζω ότι αυτή ομάδα μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Είναι δική μας υποχρέωση να την προσέξουμε και να τις δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια”.

Μάκης Δημητριάδης (ομοσπονδιακός τεχνικός): “Σήμερα τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα. Είμαι τυχερός που δουλεύω με αυτά τα παιδιά και πραγματικά έδειξαν την ελληνική τους ψυχή και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους υπόσχομαι ότι και εγώ από την θέση μου να κάνω ότι μπορώ. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Πετύχαμε και τους δύο στόχους που είχαμε βάλει. Μπήκαμε στην οκτάδα, στην εξάδα, θα μπορούσαμε να μπούμε στην τετράδα αλλά και πάλι θα πω μπράβο στα παιδιά για αυτή την μεγάλη διάκριση που πέτυχαν”.

Εμίλ Ρουσό (τεχνικός Βελγίου): “Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα και πήρε πολλές μπάλες. Ο πασαδόρος της έκανε το καλύτερο του παιχνίδι του στην διοργάνωση. Η Ελλάδα μας κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερη από εμάς. Αξιζε την πρόκριση στο Παγκόσμιο”

Μενέλαος Κοκκινάκης (αρχηγός): “Ηταν μια μεγάλη νίκη. Φέραμε το ελληνικό βόλεϊ πολύ ψηλά. Καταφέραμε να κερδίσουμε το Βέλγιο με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Τώρα πάμε στην Αργεντινή σε μια μεγάλη διοργάνωση, που μόνο χαρά θα μας δώσει”.

Μιχάλης Λιόντας (πασαδόρος): “Ηταν μία σπουδαία νίκη. Μετά από καιρό η χώρα μας θα ξαναπαίξει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε περήφανοι”. 

Δημήτρης Ζήσης (λίμπερο): “Αν και χάσαμε από την Βουλγαρία, μία ομάδα που την. είχαμε, κάναμε μεγάλη εμφάνιση. Δείξαμε πως έχουμε ψυχή και πάθος”.

Νίκος Χριστόφας (κεντρικός): “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Παίξαμε με σοβαρότητα και τους χαλάσαμε την υποδοχή”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.