Match Center
Ευρωπαϊκό Παγκορασίδων: Πρεμιέρα με την Τουρκία η Εθνική
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, όπου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Εθνική Παγκορασίδων ρίχνεται την Τρίτη (11/07) στη «μάχη» του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Μamma mia…
Η πρωταθλήτρια Τουρκίας και Ευρώπης, ασυναγώνιστη μέχρι πρότινος τουρκική Βακίφμπανκ απέκτησε από τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια Ιταλίας τέσσερις φορές την τελευταία πενταετία Κονελιάνο την απίθανη διαγώνια
Χάρμα οφθαλμών
Ο Φίλιπ Μπλεν έμεινε έντεκα χρόνια και μεγαλούργησε στην εθνική Γαλλίας. Τώρα βγάζει το σούσι του στην Ιαπωνία. Ο διάδοχός του Λοράν Τιγί κατέκτησε στην εννιαετή θητεία του χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο. Ήξερε πριν
Ολυμπιακός-Μονπελιέ 2-3: Ευρωπαϊκό «αντίο» με ήττα
Ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την πολύ δυνατή Μονπελιέ. Έτσι αποχαιρέτησε άδοξα την Ευρώπη, σε μία φετινή πορεία που θα ξεχαστεί γρήγορα.
Πορτογαλία-Ελλάδα 3-1: Πέμπτη ήττα και αποκλεισμός! (hls)
Με άδεια χέρια επιστρέφει στη βάση της η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 3-1 σετ (25-22, 24-26, 25-20, 2522) και από την Πορτογαλία, υπέστη την 5η ήττα σε ισάριθμα ματς και αποχαιρέτησε την Κρακοβία με συγκομιδή μόλις 2 βαθμούς.
Ναράνχο: «Έχουμε μια νέα ομάδα, θέλουμε την πρόκριση»
Στη «μάχη» των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρίχνεται η Εθνική ομάδα βόλεϊ, με τον Γκιγέρμο Ναράνχο, και την αρχηγό της «γαλανόλευκης», Στέλλα Χριστοδούλου να εκφράζουν την επιθυμία για την καλύτερη δυνατή παρουσία.
Απίστευτο! Ο Τζιανέλι πάει Περούτζια και η Τρεντίνο τον αποθεώνει!
Έχετε σκεφτεί ποτέ Ελληνική ομάδα να αποχαιρετά και να αποθεώνει μέσα από επίσημη ανακοίνωση στο site της παίκτη σημαία της που πάει σε αντίπαλη ομάδα; Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε.
Νίκη-καρφί για Euro η Εθνική, 3-2 το Μαυροβούνιο
Με πρωταγωνιστές τους δύο ακραίους, Κουμεντάκη (20π.) και Πρωτοψάλτη (23π.) η Εθνική σε ματς θρίλερ επικράτησε 3-2 σετ (17-25, 25-20, 25-19, 23-25, 16-14) του Μαυροβουνίου στην Τιφλίδα στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Champions League: Με …VAR και 40άρα Εγκονού πρωταθλήτρια η Κονελιάνο
Σε ένα από τα πιο ωραία θρίλερ στην ιστορία των τελικών του Champions League, διάρκειας 146 λεπτών, η Ιταλική Κονελιάνο με 40 πόντους της Εγκονού (10 στο τάι μπρέικ), πανηγύρισε την κούπα στους τελικούς της Βερόνα επικρατώντας με 3-2 σετ (22-25, 25-22, 23-25, 25-23, 15-12) της Τουρκικής Βακίφμπανκ.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.