Match Center
Το «Beach Pro Tour Ios Futures 2023» γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα!
Στον εορτασμό της χθεσινής Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας συμμετείχε την Παρασκευή 23 Ιουνίου το τουρνουά μπιτς βόλεϊ «Beach Pro Tour Ios Futures 2023», που διεξάγεται για 3η χρονιά και ολοκληρώνεται σήμερα στη μαγευτική παραλία του Μυλοπότα της Ίου.
Beach Pro Tour Ios Futures 2023: Μια μοναδική εμπειρία το Sunset Party στο «Pathos»
Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις εξαντλητικές προπονήσεις και την ένταση των αγώνων του Beach Pro Tour Ios Futures 2023 είχαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου αθλητές και αθλήτριες στο Sunset party που έγινε στο «Pathos Club & Restaurant», σε μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις του φετινού τουρνουά του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βολεϊ της Ίου.
Beach Pro Tour Ios Futures 2023: Πρώτες και καλύτερες στις «8» οι Μαναβή/Καλαμαρίδου, Αντωνακάκη/Περδικάκη
Με επιτυχία έπεσε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην παραλία του Μυλοπότα η αυλαία της πρεμιέρας των αγώνων των ομίλων του κυρίως ταμπλό γυναικών του Beach Pro Tour Ios Futures 2023, καθώς δύο από τις ελληνικές ομάδες «σφράγισαν» αήττητες την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του τουρνουά της Ίου, ενώ δύο ακόμη γαλανόλευκα δίδυμα, θα έχουν αύριο Παρασκευή στην 12άδα μία ακόμη ευκαιρία να περάσουν στην 8άδα.
Beach Pro Tour Ios Futures 2023: Bήμα 8άδας από Ντάλλα/Χατζηνικολάου στον Μυλοπότα
Το διεθνές δίδυμο των Ντάλλα/Χατζηνικολάου πανηγύρισε την Πέμπτη 22/6 τη μοναδική ελληνική νίκη στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων των Ανδρών στο «Beach Pro Tour Ios Futures» της Ίου και έκανε το α’ βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Beach Pro Tour Ios Futures 1: Πέμπτη θέση για Κανέλλο-Μανδηλάρη
Με τους Άγγελο Μανδηλάρη και Ιάσωνα Κανέλλο, όπως και στο Beach Pro Tour Future 1* της Ρόδου, να καταλαμβάνουν την 5η θέση, έπεσε την Παρασκευή στον μαγευτικό Μυλοπότα η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στο παγκόσμιο τουρνουά Futures της Ίου, που ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 2 Ιουλίου με τους ημιτελικούς και τελικούς ανδρών γυναικών.
VW Beach Pro Tour Future 1* της Ίου: “Πλήρωσαν” την απειρία τους οι Εθνικές μας στα προκριματικά
Παρά τον πρόωρο αποκλεισμό των Εθνικών μας ομάδων ανδρών-γυναικών και τα δυνατά μελτέμια των Κυκλάδων, το VW Beach Pro Tour Future 1* της Ίου ξεκίνησε την Τετάρτη 29 Ιουνίου με τους καλύτερους οιωνούς, προσελκύοντας ξανά στην ειδυλλιακή παραλία του Μυλοπότα αθλητές και αθλήτριες, πλήν της «Γηραιάς Ηπείρου», σχεδόν από κάθε γωνιά του πλανήτη (ΗΠΑ, Κανάδα, Κίνα, Ν. Ζηλανδία, Ν. Βανουάτου κ.α).
Σερβίς στο παγκόσμιο Beach Pro Tour Ios Futures με τα προκριματικά στην Ίο
Με τις μάχες των προκριματικών ανδρών-γυναικών που θα κρίνουν τα 4 πολύτιμα εισιτήρια για τα αντίστοιχα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ανοίγει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην Ίο η αυλαία του παγκόσμιου τουρνουά Beach Pro Tour Ios Futures 1*, που ολοκληρώνεται με τους τελικούς το Σάββατο 2 Ιουλίου.
Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ…
Πέρασαν εννέα χρόνια. Σαν να μην πέρασε μια ημέρα από τον Ιανουάριο του 2018 και την πρώτη απόπειρα... "Aδυνατώ ακόμη να συγκεντρωθώ. Σκέψεις σκόρπιες ανά τακτά διαστήματα με κατακλύζουν. Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια για
Άνοιξαν λογαριασμό Βίκυ και Πένυ
Με νίκη κόντρα στην γηπεδούχο ομάδα Παουλέτ Κρουζ και Μιντέλι Σάντσες ξεκίνησαν τους αγώνες τους στο δεύτερο κατά σειρά τουρνουά τεσσάρων αστεριών της F.I.V.B. στο Μεξικό, Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.