Τζόκοβιτς – Μπερετίνι: Ο θρύλος και ο πρωτάρης! (pics)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει τον Ματέο Μπερετίνι στον τελικό του μονού ανδρών στο Γουίμπλεντον (16:00, Novasports1HD).

Ο 34χρονος Σέρβος, Νο. 1 στον κόσμο, θέλει να γράψει ιστορία με έκτο θρίαμβο στην καριέρα του στο Λονδίνο, φτάνοντας τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ στους 20 τίτλους Grand Slam.

Παράλληλα, θέλει να συνεχίσει μία τρομερή σεζόν, έχοντας κατακτήσει ήδη φέτος το Αυστραλιανό Όπεν και το Ρολάν Γκαρός. Στην πορεία για τον θρίαμβο στο Παρίσι ο Τζόκοβιτς είχε επικρατήσει του Μπερετίνι στα προημιτελικά με 3-1 σετ.

Ο 25χρονος Ιταλός παίζει για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam και διεκδικεί τον τίτλο την ίδια μέρα που μερικά χιλιόμετρα μακριά και λίγες ώρες αργότερα, η Εθνική Ιταλίας θα διεκδικήσει το ποδοσφαιρικό Euro στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία.

Το γεγονός αυτό δεν…ξέφυγε φυσικά από τις ιταλικές εφημερίδες που το προβάλλουν στα πρωτοσέλιδα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η Corriere Dello Sport γράφει «όλοι μαζί για την Ιταλία, πρώτα ο Μπερετίνι στο Γουίμπλεντον και μετά ο τελικός του Euro», ενώ η Tuttosport έχει πρωτοσέλιδη φωτογραφία Μαντσίνι – Μπερετίνι και τίτλο: «Για σας, για μας»!

Αν ο Μπερετίνι κάνει την έκπληξη, θα γίνει ο πρώτος Ιταλός που θα κατακτήσει Grand Slam έπειτα από τον θρίαμβο του Αντριάνο Πανάτα στο Ρολάν Γκαρός το 1976.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.