Ναδάλ: «Θέλω να απολαύσω κάθε στιγμή στον τελευταίο μου χρόνο»

Κανονικά θα αγωνιστεί ο Ράφα Ναδάλ στο τουρνουά της Βαρκελώνης και αποκάλυψε ότι θέλει να απολαύσει την κάθε στιγμή από τον τελευταίο του χρόνο στα court.

Στο τουρνουά της Βαρκελώνης θα συμμετέχει κανονικά ο Ράφα Ναδάλ ύστερα από 680 μέρες απουσίας. Ο Ισπανός τενίστας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και θα παίξει στον πρώτο γύρο του τουρνουά και υπογράμμισε ότι στην τελευταία του σεζόν στα court στόχος είναι η διασκέδαση και όχι οι τίτλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθα εδώ γνωρίζοντας ότι το να παίξω θα είναι μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, αλλά την Τρίτη (16/4) θα είμαι στο court».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Σκέφτηκα, “θα μπορέσω ή δεν θα μπορέσω;”. Ήταν δυο δύσκολα χρόνια. Επέστρεψα από μια δύσκολη εγχείρηση στο ισχίο, που θέλει χρόνο για να αναρρώσεις. Πολλά μπορούν να συμβούν στο σώμα μου και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το πρόγραμμα που ήθελα. Αν και πονάει, είναι αυτό που είναι.

Σ’ αυτό το σημείο της καριέρας μου, βρίσκομαι σε διαφορετική κατάσταση. Είναι ένα δώρο που μπορώ να είμαι στη Βαρκελώνη. Είναι ο τελευταίος μου χρόνος και θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Νιώθω έτοιμος να παίξω αύριο. Δεν σκέφτομαι πώς θα είμαι στο court. Γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση, ότι ακόμα προετοιμάζομαι, είμαι ρεαλιστής. Το να είμαι εδώ είναι μεγάλη χαρά.

Θεωρώ πως αυτή θα είναι η τελευταία μου παρουσία εδώ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Η εβδομάδα προπονήσεων που είχα ήταν θετική και έχω ελπίδα ότι θα μπορέσω να κάνω το καλύτερό μου».

Σημειώνεται πως θα είναι ο πρώτος αγώνας για τον Nadal στο χώμα μετά από 680 μέρες, αφού από το Roland Garros του 2022 δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις αγαπημένες του επιφάνειες, περνώντας δυο πολύ δύσκολα χρόνια με τους τραυματισμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.