Μπακασέτας: «Δυνατή έδρα» (video)

Αποστολή, Βιέννη: Γιώργος Μαρκόπουλος
Ο Τάσος Μπακασέτας πιστεύει στις δυνατότητες του Αστέρα Τρίπολης και είναι αισιόδοξος για την πρόκριση επί της Ραπίντ στη Βιέννη.

Αποστολή, Βιέννη: Γιώργος Μαρκόπουλος
Ο Τάσος Μπακασέτας πιστεύει στις δυνατότητες του Αστέρα Τρίπολης και είναι αισιόδοξος για την πρόκριση επί της Ραπίντ στη Βιέννη. Ο παίκτης των Αρκάδων τόνισε ότι οι Αυστριακοί έχουν μια δυνατή έδρα, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του δεν φοβούνται καθώς είναι αποφασισμένοι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Από αυτά που έχουμε δει, γνωρίζουμε ότι η Ραπίντ έχει μια δυνατή έδρα. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε καλοί και δυνατοί. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ που θα μας έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση, όμως ήρθαμε στη Βιέννη για να μη σταματήσει το όνειρο της Ευρώπης. Η Ραπίντ ενδέχεται να χαλαρώσει, εμείς ήρθαμε αποφασισμένοι. Εστιάσαμε στην κόντρα επίθεση. Δουλέψαμε σε αυτό, όπως και στις στημένες φάσεις.

Δεν έχω πίεση. Έχω ανυπομονησία. Μακάρι να πάρω χρόνο συμμετοχής. Είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία. Από τη Ραπίντ μου άρεσαν οι μεσοεπιθετικοί. Από τον Χόφμαν και μπροστά. Ήταν καλοί παίκτες με καλό χειρισμό της μπάλας. Όπως και ο Πέτσος που έκανε πολύ καλό ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.