Ετοιμος για το δεύτερο βήμα ο Αστέρας

Ετοιμος να γράψει μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται στις 20:00 (Novasports 2) την Ιντερ Μπακού.

Ετοιμος να γράψει μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται στις 20:00 (Novasports 2) την Ιντερ Μπακού. Οι Αρκάδες για πρώτη φορά θα αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους, για ευρωπαϊκή διοργάνωση και όπως είναι φυσικό, αυτό το στοιχείο από μόνο του δείχνει και την ιστορικότητα της στιγμής για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στο Μπακού (1-1), έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πρόκριση για τον Αστέρα και μάλιστα θα μπορούσε κανείς να τον θεωρήσει και ως το φαβορί για να την πάρει. Αρκεί στον επαναληπτικό να φανεί το ίδιο σοβαρός και να παίξει με στόχο να υπερασπιστεί αυτό το αποτέλεσμα και να μην θεωρήσει πως θα έχει εύκολο έργο.

Πάντως και ο Σάκης Τσιώλης έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του, τονίζοντας πως πιστεύει στην πρόκριση, όχι βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά λόγω του πολύ καλού αγωνιστικού προσώπου της ομάδας του. Φυσικά δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

Ο κόσμος της Αρκαδίας και όχι μόνο, έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο κάλεσμα για να γεμίσει το γήπεδο και όλα δείχνουν πως μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Αστέρας θα αγωνιστεί μπροστά σε γεμάτες εξέδρες και μάλιστα αποκλειστικά με δικούς του φιλάθλους. Με την ευχή όλων βέβαια στο τέλος να πανηγυρίσουν και την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.