Τσχαντάντζε: “Εχουμε γνώση για τον Αστέρα”

Ο Καχάμπερ Τσχαντάντζε παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν γνώριζε πολλά για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο αυτό έχει αντιστραφεί και πλέον η Ιντερ Μπακού θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη στη ρεβάνς.

Ο Καχάμπερ Τσχαντάντζε παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν γνώριζε πολλά για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο αυτό έχει αντιστραφεί και πλέον η Ιντερ Μπακού θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη στη ρεβάνς.

Ο τεχνικός της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ενώ υποστήριξε πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει επικίνδυνους επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσχαντάντζε στη συνέντευξη Τύπου:

Πιστεύω ότι πριν από το πρώτο παιχνίδι ο αντίπαλος είχε πολλές πληροφορίες για εμάς. Μετά το πρώτο ματς έχουμε γνώση και εμείς για τον Αστέρα Τρίπολης. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ και είναι σα να χάσαμε. Γι αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη του πρώτου ματς.”

Ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον Αστέρα: “Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι, δεν παίζει μόνο ένας αλλά έντεκα μαζί. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ. Επίσης, θα προσέξουμε τους επιθετικούς παίκτες του Αστερα, γιατί είναι επικίνδυνοι. Δεν θέλουμε να γίνει ότι έγινε στο Μπακού. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίζουν έντεκα και όχι ένας. Θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου ματς.”

Για τα πλάνα του: “Εχουμε νέους ποδοσφαιριστές χωρίς εμπειρία. Δεν θέλω να μιλήσω για τη σύνθεση της ομάδας, Όλα θα τα δείτε αύριο”.

Για τη ζέστη στη χώρα μας, την Ελλάδα και το γήπεδο του Αστέρα: “Και στην χώρα μου έχει ζέστη. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο, όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία το γήπεδο. Ο Αστέρας παίζει εντός έδρας και θα έχει τους φίλους του για να τον υποστηρίξουν. Χθες κάναμε προπόνηση. Έχει πολύ ωραίο γήπεδο ο Αστέρας, μεγάλο γήπεδο. Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα και έχει πολλές ομορφιές.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.