Εύκολα ο ΠΑΟΚ, δύσκολα ο Αστέρας

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, για τους ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, για τους ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπνέι Γεχούντα Τελ Αβίβ-Σιράκ, με τους Ισραηλινούς να έχουν επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων 2-0 των Αρμενίων. Τη Μαρίτιμο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ Μπακού.

Η κλήρωση της Νιόν της Ελβετίας «χαμογέλασε» στον ΠΑΟΚ, ενώ έφερε δύσκολο αντίπαλο στον δρόμο των Αρκάδων, οι οποίοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση μετά το 1-1 κόντρα στην Ίντερ Μπακού. Οι πρώτες αναμετρήσεις των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθούν στις 2 Αυγούστου, ενώ οι Ρεβάνς στις 9 του ίδιου μήνα. Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να αποφύγει ομάδες όπως οι Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ανόβερο, Ανζί και Ρόζενμποργκ, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.