Τσιώλης: «Νίκη στη ρεβάνς της Τρίπολης»

Να κυνηγήσουν τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του στη ρεβάνς με την Ίντερ Μπακού, ο Σάκης Τσιώλης.

Να κυνηγήσουν τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του στη ρεβάνς με την Ίντερ Μπακού, ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Europa League. Ο Τσιώλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το χθεσινό ματς: «Αυτή η συμμετοχή στην Ευρώπη συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 81 χρόνων από την ίδρυση του Αστέρα Τρίπολης και είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Όσο περνούσε ο χρόνος μετά την ισοφάριση ανέβηκε η Ίντερ κι εμείς χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες όπως του Ναβάρο στο 93, για να πάρουμε τη νίκη. Ομως μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι και από την ισοπαλία και κυρίως από την εμφάνισή μας. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καταπληκτική και είχαμε κατοχή μπάλας. Μπορεί η Ίντερ Μπακού να είναι άγνωστη ομάδα σε μας, αλλά είναι καλή ομάδα, πλούσια, με ωραίο γήπεδο. Εμείς όμως είχαμε καλή απόδοση, πήραμε καλό αποτέλεσμα, και είναι στο χέρι μας η πρόκριση».

Σχετικά με την ρεβάνς της Τρίπολης: «Είχαμε μια πρώτη επαφή με την ομάδα αυτή μέσα στο γήπεδο, τη γνωρίσαμε καλύτερα. Έχει καλούς και γρήγορους παίκτες. Κι εμείς όμως θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως. Αν τα κάνουμε όπως πρέπει, η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του Αστέρα. Μετά το 1-1, θεωρούμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξουμε. Δεν θα πρέπει να μένουμε στο 0-0 που μας δίνει την πρόκριση, αλλά να πιέσουμε για ένα γκολ και να προσέξουμε τους επιθετικούς της Ιντερ».

Για ενδεχόμενη πρόκριση: «Θέλουμε να περάσουμε, να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ο Αστέρας και η πορεία του αποτελεί αντίδοτο στην κρίση για τον κόσμο κι εμείς θέλουμε να του δώσουμε χαρά».

Αναφορικά με την σημερινή κλήρωση: «Περιμένουμε κι εμείς την κλήρωση. Την ώρα που θα διεξαχθεί η κλήρωση θα είμαστε στο αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη και θα μάθουμε τον αντίπαλο μόλις προσγειωθούμε. Είναι σημαντικό είναι ότι πήραμε έναν βαθμό για την Ελλάδα και θέλουμε τη νίκη στη ρεβάνς, για να βοηθήσει και ο Αστέρας στην προσπάθεια της διατήρησης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο».

Όσο για την απόκτηση του Σανκαρέ: «Είναι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Πουλίδο. Θα μας βοηθήσει πολύ και στην άμυνα και την οργάνωση του παιχνιδιού. Αποτελεί σπουδαία μονάδα για τον Αστέρα. Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Φούλοπ, που είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.