Match Center
video
Τhis is Football: H απίθανη λατρεία των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη νέα ομάδα του Μπίσεσβαρ (video)
Η ενότητα This is Football της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports επικεντρώθηκε αυτή την εβδομάδα στο "κύμα αγάπης" των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ερασιτεχνική ολλανδική ομάδα SteDoCο εξαιτίας του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο σύλλογο!
video
Ντέμης: “Ο Μεϊτέ ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ – Λείπει ο Σιμάνσκι” (video)
Το εγκώμιο του Μεϊτέ έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και στάθηκε στην αισθητή απουσία του Σιμάνσκι.
video
Ντέμης: “Μεγάλωσε το ρόστερ ο Τερίμ – Καλή νοοτροπία ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες” (video)
Στο rotation του Φατίχ Τερίμ στις Σέρρες, την αγωνιστική νοοτροπία των παικτών του Παναθηναϊκού και την άνετη επικράτηση των Πράσινων επί του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports.
video
Τι είπε ο Ντέμης για Φατίχ Τερίμ και Μπερνάρ (video)
Το δικό του σχόλιο για το πρώτο διάστημα του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αλλά και για την αγωνιστική παρουσία του Μπερνάρ, ο οποίος από το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο, αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports.
video
Η εξήγηση του Ντέμη για το γκολ του Βέρμπιτς και την απόφαση του διαιτητή στις Σέρρες (video)
O Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports τη φάση του πρώτου τέρματος που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Πανσερραϊκό και αναφέρθηκε σε όσα ισχύουν με βάση τους κανονισμούς του παιχνιδιού.
video
Ντέμης για Ολυμπιακό: “Φέτος είναι γρίφος – Δεν μου κάνουν εντύπωση οι δανεικοί και ο νέος προπονητής” (video)
Στον ερχομό του Μεντιλίμπαρ, τις νέες προσθήκες, αλλά και την αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports.
Αποκλειστικό
video
Μπιέλ σε Ντέμη: “Το μέλλον στο πρωτάθλημα θα είναι όμορφο” (video)
Ο Πεπ Μπιέλ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο για τη νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες, αλλά και το μέλλον των "ερυθρόλευκων" σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αποκλειστικό
video
Μάρκος Αντόνιο στο Monday FC:”Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί με περίμενε για τρεις μήνες” (video)
Ο Μάρκος Αντόνιο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα και την επιστροφή του στα γήπεδα.
video
Πινέδα σε Ντέμη στο Monday FC: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ» (video)
O Oρμπελίν Πινέδα μίλησε στην εκπομπή Monday FC και... συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Ντέμη Νικολαΐδη, σχολιάζοντας τη σημαντική νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την προσωπική του παρουσία.
video
Τζαβέλλας στο Monday FC: “Έχω την ίδια καψούρα για το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να εκτίθεμαι” (video)
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο καλεσμένος των Ντέμη Νικολαΐδη και Γιάννη Πάγκου στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο, την αποχώρηση από την ΑΕΚ και την... καψούρα που έχει με το ποδόσφαιρο.
This is Football: ΠΑΣ Γιάννινα και στη Γουινέα! (vid)
Η ενότητα This is Football της εκπομπής Monday FC των καναλιών Νovasports ήταν αφιερωμένη αυτή την εβδομάδα στην πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα να αποστείλει αθλητικό υλικό της ηπειρωτικής ομάδας στην πόλη Καμσάρ της Γουινέα, σκορπίζοντας χαρά στους ποδοσφαιριστές της FC Kamsar.
video
Τhis is Football: Η συνύπαρξη των παικτών ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή σε σχολείο της Θεσσαλονίκης! (vid)
H ενότητα "This is Footbal" της εκπομπής Novasports FC ήταν αφιερωμένη στη... συνύπαρξη παικτών από τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Ηρακλή σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠΠ.
Τhis is Football: Ο 16χρονος που έκανε το fair play της χρονιάς μίλησε live με το ίνδαλμά του, Ντέμη Νικολαΐδη! (vid)
O 16χρονος Σάββας Γκιουρτζίδης, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στο fair play της σεζόν στο ματς του Μαΐστρου με τον Ορέστη Ορεστιάδας μίλησε στην εκπομπή "Monday FC" για την ενέργεια του να μην δοθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας του σε αγώνα Κ16.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.