Match Center
video
This is Football: Το Fair Play που κέρδισε το χειροκρότημα! (video)
Η ενότητα This is Football της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports ήταν αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στο Fair Play των "Μπέμπηδων" το οποίο κέρδισε το χειροκρότημα και φιλοξένησε τον παλαίμαχο άσο, Παναγιώτη Κερμανίδη και τον προπονητή Χρήστο Πετρονικολό για την όμορφη κίνηση που έκαναν οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας.
video
Monday Football Club (22/4/2024)
Tο Monday FC είναι το δικό μας ποδοσφαιρικό κλαμπ! O Ντέμης Νικολαΐδης και ο Γιάννης Πάγκος σχολιάζουν, αναλύουν και βλέπουν τη διαφορετική πλευρά του 'This is football'. Δείτε όσα έγιναν στα γήπεδα της Ελλάδας!
video
Τι είπε ο Ντέμης για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (video)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τις επίμαχες φάσεις του αγώνα που έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports.
video
Ντέμης: “Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ” (video)
Το σχόλιο του για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports. Δείτε στο σχετικό βίντεο όσα ειπώθηκαν από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
video
Tι είπε ο Ντέμης για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (video)
O Nτέμης Νικολαΐδης ανέλυσε τις σκέψεις του για το σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα της Superleague ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports.
video
Ντέμης για Ιωαννίδη: “Εύχομαι να μην σταματήσει η εξέλιξη του” (video)
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη και τη θεαματική αγωνιστική εξέλιξη του διεθνούς επιθετικού του Παναθηναϊκού.
video
Ντέμης: “Δεν… ισοπέδωσε ο Παναθηναϊκός τη Λαμία – Η κλάση των παικτών το έκανε εύκολο” (video)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανάλυσε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία κατά διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports και επικεντρώθηκε στην ποιότητα των παικτών των Πράσινων η οποία έκανε τη διαφορά στο ματς.
video
Ντέμης: “Ο Άρης ήταν επικίνδυνος στο πρώτο μέρος – Κράτησε την ΑΕΚ ο Αθανασιάδης” (video)
Στην ανάλυση που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στην παρουσία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και στις σημαντικές επεμβάσεις των Αθανασιάδη και Χουτεσιώτη.
video
Ντέμης: “Ο Άμπραμπατ είναι καλός σε όλη τη σεζόν” (video)
Το εγκώμιο του Νορντίν Άμραμπατ έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Δείτε τι ειπώθηκε στο σχετικό βίντεο.
video
Ντέμης: “Δεν θα κριθεί ο τίτλος στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ” (video)
Στο σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε ότι δεν θα κριθεί ο τίτλος της Superleague στο Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.
video
Τhis is Football: To όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον που έγινε πραγματικότητα και όσα έζησε ο Βινιάλ (video)
Η ενότητα This is Football της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports ήταν αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στην όμορφη πρωτοβουλία της Λίβερπουλ, η οποία έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον να προπονήσει τους "Κόκκινους". Ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ, Γκρεγκορί Βινιάλ μίλησε στον Γιάννη Πάγκο και αφηγήθηκε στιγμές από αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησε στο Άνφιλντ.
video
Monday FC: Τι είπε η σκόρερ του Αστέρα για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)
H εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports φιλοξένησε τη σκόρερ των δύο τερμάτων του Αστέρα Τρίπολης στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Βασιλική Μοσκοφίδου, η οποία μίλησε για το σημαντικό αποτέλεσμα που πέτυχε η αρκαδική ομάδα στην Αθήνα.
video
Ντέμης για το ΑΕΚ – Άρης: “Ήταν μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων” (video)
Στην ανάλυση που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports για το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, αναφέρθηκε στη διαφορά που υπήρξε μεταξύ των δύο ομάδων στο ματς, ενώ παρουσιάστηκε και η στατιστική εικόνα της αναμέτρησης.
video
Ντέμης: “Περίμενα πιο ανταγωνιστικό τον Άρη – Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακά πιεστική” (video)
O Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη και ανέλυσε τις σκέψεις του αναφορικά με το ματς που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
video
Monday Football Club (15/4/2024)
Tο Monday FC είναι το δικό μας ποδοσφαιρικό κλαμπ! O Ντέμης Νικολαΐδης και ο Γιάννης Πάγκος σχολιάζουν, αναλύουν και βλέπουν τη διαφορετική πλευρά του 'This is football'. Δείτε όσα έγιναν στα γήπεδα της Ελλάδας!
video
Ντέμης: “Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναγνωρίζει την προσφορά του Μπερνάρ” (video)
To παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία αναλύθηκε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τόσο την αγωνιστική εικόνα των Πράσινων, όσο και όσα έκανε ο Μπερνάρ στη Λεωφόρο.
video
Ντέμης: “Τιμητικό ότι είμαι μικρό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ” (video)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports στον εορτασμό της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και στο γεγονός ότι είναι και ο ίδιος μέρος της ιστορίας του Δικεφάλου.
video
Τι είπε ο Ντέμης για την ανανέωση του Μεντιλίμπαρ (video)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ και τι σημαίνει για τους "ερυθρόλευκους" η παραμονή του Ισπανού προπονητή.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.