Μάρκεβιτς: «Θα παίξουμε για τη νίκη» (video)

Αποστολή στο Κίεβο: Νίκος Γαβαλάς
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Ντνίπρο απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League όπως δήλωσε ο Μίρον Μάρκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Αποστολή στο Κίεβο: Νίκος Γαβαλάς

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Ντνίπρο απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League όπως δήλωσε ο Μίρον Μάρκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ουκρανός προπονητής υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το 2012, όταν τον είχε αντιμετωπίσει με τη Μέταλιστ και έδωσε σύνθημα νίκης στον αγώνα της Πέμπτης.

«Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα στην έδρα μας. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Ποιος είναι ο καλύτερος, θα το δούμε. Πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στην Ελλάδα. Όμως πολλά για το πώς θα παραταχθούμε στη ρεβάνς θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Μάρκεβιτς και συνέχισε:

«Έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League, ιδιαίτερα εκείνα με την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους που τα κέρδισαν. Δεν είναι εύκολο να βάλεις τρία γκολ στην Ατλέτικο. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες επιθετικές αρετές σαν ομάδα. Μπορεί από τότε να έχει αλλάξει ο προπονητής, αλλά οι παίκτες είναι οι ίδιοι και πιστεύω πως παίζουν περίπου το ίδιο ποδόσφαιρο».

Όσο για το αν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον αγώνα με τη Μέταλιστ το 2012 είπε: «Όταν είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη Μέταλιστ, στον πάγκο του είχε τον Βαλβέρδε. Άλλαξε προπονητή, αλλά πιστεύω πως παραμένει της ίδιας σχολής. Η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο με συνδυασμούς, που μου αρέσει. Άλλαξαν πολλοί παίκτες από τότε, αλλά δεν νομίζω πως άλλαξε πολύ ο τρόπος που παίζουν. Θα έχει ενδιαφέρον να τους αντιμετωπίσω ξανά».


Με τη σειρά του, ο Γεβγκέν Τσεμπεριάτσκο τόνισε:


«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Όχι εξαιρετική, αλλά καλή. Πιστεύω πως η διακοπή μας έκανε καλό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, με παίκτες υψηλής ποιότητας όπως οι Αφελάι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου. Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με κάθε αποτέλεσμα, εκτός από την ήττα. Πιστεύω πως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς. Το κύριο για μας είναι να μη χάσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Το κίνητρο για μας είναι μεγάλο, γιατί αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League σε έναν νοκ άουτ ευρωπαϊκό αγώνα. Φυσικά δεν θα είναι καλό για μας που θα παίξουμε σε άδειο γήπεδο, αλλά το κίνητρο υπάρχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.