Νίκησε η Γουέστ Χαμ, ισοπαλία στη Μασσαλία, πρώτη η ΑΕΚ! (highlights)

Η Γουέστ Χαμ έκανε το δύο στα δύο περνώντας από το Φράιμπουργκ, ενώ Μαρσέιγ και Μπράιτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 προς όφελος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:45

Όμιλος Α’ (Ολυμπιακός)
Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ: 1-2

Η εξαιρετική φέτος Γουέστ Χαμ μπήκε δυνατά στο ματς απέναντι στη Φραιμπουργκ και στο 8ο λεπτό, Μπόουεν και Πακετά συνδυάστηκαν για το 0-1 της αγγλικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε η Φράιμπουργκ πιο δυνατά και μόλις στο 49ο λεπτό ισοφάρισε με τον Σάλαϊ. Στο 66′ όμως ο Αγκέρ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Γουεστ Χαμ μετά από στατικό που εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας Γουόρντ Πράους.

Το σκορ αυτό εμεινε ως το τέλος με την Γουέστ Χαμ να κάνει το 2 στα 2 αφήνοντας την Φράιμπουργκ στους 3 βαθμούς που είχε από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όμιλος Β’ (ΑΕΚ)
Μαρσέιγ-Μπράιτον: 2-2

Η Μαρσέιγ ήθελε από νωρίς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο ματς και μέσα σε ένα δίλεπτο στο 19′ και στο 20′ σκόραρε δις με τους Εμπεμά και Βερετούτ βάζοντας γερά θεμέλια νίκης.

Η Μπράιτον στο 54ο λεπτό μείωσε με τον Γκρος δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μάλιστα η αγγλική ομάδα προς το τέλος του αγώνα κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζοάο Πέντρο για το 2-2.

Το σκορ αυτό έμεινε ως το τέλος και χάρη σε αυτό η ΑΕΚ παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

Όμιλος Γ’
Άρης Λεμεσσού-Ρέιντζερς: 2-1

Ο Άρης Λεμεσσού μπήκε δυνατά στο ματς απέναντι στη Ρέιντζερς και προηγήθηκε με τον στόπερ τον Μουσουντά στο 9ο λεπτό. Η κυπριακή ομάδα ήταν άψογη τακτικά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 59ο λεπτό με τον Μπάμπιτσκα ύστερα από την δεύτερη ασίστ του Μπένκγτσον. Στο 70ό λεπτό μείωσε ο Σίμα μετά από ασίστ του Λούντσραμ, αλλά ο Άρης κράτησε ως το τέλος τη σπουδαία νίκη του που τον φέρνει ισόβαθμο με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες του ομίλου στου 3 βαθμούς.

Μπέτις-Σπάρτα Πράγας: 2-1

Στην Ισπανία η Σπάρτα Πράγας αιφνιδίασε τη Μπέτις μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Μπιρμάντσεβιτς. Το γκολ ξύπνησε τη Μπέτις η οποία αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 9ο λεπτό με τον Ντιαό.

Η Μπέτις όμως ήταν καλύτερη ομάδα και στο 79ο λεπτό προηγήθηκε κάνοντας την ολική ανατροπή με τον Ίσκο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ισπανικής ομάδας στον όμιλο.

Όμιλος Δ’
Ρακόβ Τσεστόχοβα-Στουρμ Γκρατς: 0-1

Στην Πολωνία η ομάδα του Γιάννη Παπανιολάου (βασικός) και του Γιάννη Τσιφτσή (αναπληρωματικός) φιλοξένησε την Στουρμ Γκρατς, η οποία προηγήθηκε με την Μπόβινγκ στο 21ο λεπτό.

Όσο κι αν προσπάθησε η Ρακόβ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο καθώς το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Αταλάντα: 1-2

Στην Πορτογαλία, η Αταλάντα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε δύο γκολ με τους Σκαλβίνι στο 33′ και Ρουτζέρι στο 43′.

Η Σπόρτινγκ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Γκιόκερες στο 76ο λεπτό. Η ιταλική ομάδα κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος και έκανε το 2 στα 2 στον όμιλό της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.