Ντε Γιόνγκ: «Στο ημίχρονο είπαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Η Αϊντχόφεν δεν έχασε το κουράγιο της παρ' όλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και γι' αυτό κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λούουκ Ντε Γιόνγκ.

Η Αϊντχόφεν δεν έχασε το κουράγιο της παρ’ όλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και γι’ αυτό κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λούουκ Ντε Γιόνγκ.


Ο σκόρερ της δεύτερης ισοφάρισης των Ολλανδών στο χθεσινό ματς στη Λεωφόρο, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν πίστη για τη νίκη ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-1.


«Αν είχαμε παίξει λίγο καλύτερα ίσως μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν ήταν απαραίτητα. Στο ημίχρονο είπαμε ο ένας στον άλλον πως ”είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς”.


Το 2-2 ήταν σημαντικό γκολ, μας έδωσε κουράγιο. Όταν είσαι πίσω είναι δύσκολο να επανέλθεις. Φυσικά ήταν πάρα πολύ καλό που μετά ήρθε και το 3-2. Μετά είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ντε Γιόνγκ στον ολλανδικό Τύπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.