GROUP H: Διπλό στο Λονδίνο η Ντιναμό, τρίτη η Ραπίντ (hls)

Η Ντιναμό Ζάγκερμπ πήρε σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο επί της αδιάφορης Γουέστ Χαμ, ενώ η Ραπίντ Βιέννης του Ταξιάρχη Φούντα πήρε μεγάλο διπλό στο Βέλγιο επί της Γκενκ και θα συνεχίσει στο Conference.

Γκενκ-Ραπίντ Βιέννης 0-1: Συνεχίζει στο Conference η παρέα του Φούντα

Εκ προοιμίου η Γκενκ ήθελε νίκη επί της Ραπίντ ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή ήττα της Ντιναμό στο Λονδίνο και να συνεχίσει στο Europa League. Στο ενδεχόμενο διπλού της κροατικής ομάδας επί της Γουέστ Χαμ, ήθελε σίγουρα την ισοπαλία ώστε να συνεχίσει ως τρίτη στο Conference.

Αντ’ αυτών, γνώρισε την ήττα από την Ραπίντ Βιέννης με 1-0 και έμεινε εκτός. Έτσι στο Conference θα συνεχίσει η αυστριακή ομάδα. Το “χρυσό γκολ” για τη Ραπίντ πέτυχε ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στο 29ο λεπτό.


Γουέστ Χαμ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1: Διπλό πρόκρισης στο Λονδίνο

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινδύνευε μόνο από τη Γκενκ, οπότε ήθελε διπλό για να μην χάσει την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Το έκανε και μάλιστα μέσα στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό ο Μίσλαβ Όρσιτς άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Στέφουλι. Η Γουέστ Χαμ που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο, παίζοντας με πολλές αλλαγές δεν κατάφερε να ανατρέψει κατάσταση και υπέστη την πρώτη της ήττα στον όμιλο χωρίς κανένα κόστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.