Κροατία: Ο Γιάρνι απολύθηκε λόγω… Μπέτις

Ο Ρόμπερτ Γιάρνι απολύθηκε από την Κ17 της Κροατίας, λόγω των δηλώσεων που έκανε για την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Μπέτις.

Ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε πως θα υποστηρίξει την ισπανική ομάδα στις δυο αναμετρήσεις των play off του Europa Conference League, κάτι που δεν άρεσε στην ομοσπονδία της χώρας. Ο Γιάρνι είχε αγωνιστεί στους Ανδαλουσιανούς κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η ανακοίνωση της κροατικής ομοσπονδίας αναφέρει: «Η εκτελεστική επιτροπή της κροατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υποστηρίζει το ατομικό δικαίωμα να στηρίζει κάποιος οποιονδήποτε σύλλογο, ακόμη και όταν παίζει κόντρα σε συλλόγους της Κροατίας, αν και αυτό δεν είναι επιθυμητό.

Ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας θεωρεί πως υπάρχουν υψηλά στάνταρντς για τους προπονητές των εθνικών ομάδων της Κροατίας, οπότε είναι ανεπιθύμητο και απαράδεκτο κάποιος που οδηγεί την εθνική ομάδα να τάσσεται εναντίον ενός κροατικού συλλόγου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η προώθηση της ενότητας στην κροατική ποδοσφαιρική οικογένεια είναι συνθήκη χωρίς την οποία είναι αδύνατο να ηγηθείς οποιασδήποτε ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.