Ιδανικό φινάλε στη Σαλαμίνα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου Κ25

Αντάξιο των προσδοκιών αποδείχθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου Τρισπόντων Κ25, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στη Σαλαμίνα, με την συμμετοχή 24 διακεκριμένων νεαρών παικτών από 10 ευρωπαϊκές χώρες.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, με την επίβλεψη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μπιλιάρδου (CEB) και με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Σαλαμίνας ως συνδιοργανωτή φορέα.

Από τις 26 έως τις 28 Απριλίου, η Αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας φιλοξένησε τις προσπάθειες των ταλαντούχων αθλητών, σε μία διοργάνωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Θ. Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.) κ. Γιώργος Λαμπράκης και ο Αθλητικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μπιλιάρδου (CEB), Ιταλός κ. Στέφανο Μαλακρίτα, εκφράζοντας άπαντες την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η Ελλάδα επανέρχεται για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια ως «οικοδέσποινα» διεθνών διοργανώσεων μπιλιάρδου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Έλληνες εκπρόσωποι είχαν πολύ καλή παρουσία, με τον Γιώργο Τσοκάντα να προκρίνεται στην προημιτελική φάση, τους Δημήτρη Σελεβεντά και Στέφανο Αλεξανδρόπουλο να φτάνουν μέχρι τη φάση των «16» και με τον Χρήστο Φαλάγγα να ολοκληρώνει τη δική του παρουσία στη φάση των ομίλων καταγράφοντας επίσης πολύ καλές εμφανίσεις.

Το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κάτω των 25 ετών κατέκτησε ο Τούρκος Μπουράκ Χασάς, κερδίζοντας στον τελικό τον Γάλλο Μαξίμ Πανάια με σκορ 40- 24, ενώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν ο Ιταλός Αλέσιο Ντ’ Άγκατα και ο Τούρκος Σεϊμέν Οζμπάς.

Η είσοδος στους αγώνες ήταν ελεύθερη για το κοινό, που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις προσπάθειες των νεαρών πρωταθλητών του μπιλιάρδου και να γνωρίσει καλύτερα ένα άθλημα που αποκτά διαρκώς περισσότερους φανατικούς φίλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.