ΠΑΟΚ: Πάτησαν Δουβλίνο οι “ασπρόμαυροι” (pics)

Στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (1/8) η αποστολή του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στο ρυθμό της πρώτης αναμέτρησης με την Μποέμιαν για το Europa Conference League

Σε περιβάλλον Ιρλανδίας κινείται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ! Μετά από πτήση διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών, οι “ασπρόμαυροι” προσγειώθηκαν στην ιρλανδική πρωτεύουσα, όπου την Τρίτη (3/8) θα αναμετρηθούν με την Μποέμιαν, στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η αποστολή του “Δικέφαλου” συνάντησε μια… δροσερή πόλη, καθώς η θερμοκρασία είναι στους 18 βαθμούς Κελσίου. Αυτομάτως γίνεται αντιληπτό ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη, που η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 32 βαθμούς σήμερα.

Το αυριανό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει προπόνηση, που θα γίνει το βράδυ στο γήπεδο της Μποέμιαν, ώστε να γνωρίσουν οι “ασπρόμαυροι” τον αγωνιστικό χώρο που θα αγωνιστούν μια μέρα αργότερα με την ιρλανδική ομάδα. Πριν την προπόνηση, ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθεί κι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.