Βοσνία-Λουξεμβούργο 0-2: Μια σύχρονη ομάδα νίκησε μια παρωχημένη! (highlights)

Το Λουξεμβούργο συνεχίζει να εντυπωσιάζει την ώρα που η Βοσνία απογοητεύει και ήδη τίθεται εκτός "μάχης" για την πρόκριση στο EURO 2024.

Το Λουξεμβούργο πήγε στο Μπίλινο Πόλιε να αντιμετωπίσει με ρεαλισμό μια πιο ποιοτική ομάδα γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια αφελή ομάδα. Με απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο της και με σύγχρονη λογική βάσει ποιότητας, η ομάδα του Λουκ Χολτζ μπήκε στο ματς και κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό να προηγηθεί.

Ο Σάντσες κατάλαβε ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί παίζουν με τη φωτιά και κατάφερε να κλέψει τη μπάλα από τον άπειρο Μπάρισιτς, να περάσει και τον Σέχιτς και να κάνει το 0-1.

Η Βοσνία χωρίς κανένα πλάνο στο παιχνίδι της, είχε ένα δοκάρι με τον Κοντρό και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55′ όταν ο Τζέκο κέρδισε πέναλτι. Αντί λοιπόν να το εκτελέσει εκείνος ή ο Πιάνιτς που ήταν στο γήπεδο το εκτέλεσε ο Χατζιαχμέτοβιτς στέλνοντας τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.

Σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Χαζτζίμπεγκιτς, μετά από νέο λάθος του Μπάρισιτς ο Σινάνι πήρε τη μπάλα από τον Σάντσες και εκτέλεσε από τα 40 μέτρα βάζοντας “ταφόπλακα” στις όποιες σκέψεις των Βόσνιων για πρόκριση στο EURO 2024.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.