Φιορεντίνα-Σασουόλο 5-1: Στο ρελαντί πέντε και τώρα… Conference

Η Φιορεντίνα έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στη Σασουόλο και την έστειλε με το... ένα πόδι στην Serie B. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την αποφυγή του υποβιβασμού με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και με την 17η Έμπολι να βρίσκεται στο +5 (31 βαθμοί).

Η Φιορεντίνα πάει φουριόζα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League! Οι «βιόλα» διέλυσαν με το εμφατικό 5-1 τη Σασουόλο και πηγαίνουν με την ψυχολογία στα ύψη στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για Ευρώπη (55 βαθμούς Λάτσιο, 50 βαθμούς Φιορεντίνα). Την ίδια ώρα, οι «νεροβέρντι» γνώρισαν ακόμη μία ήττα και οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον υποβιβασμό τους στη Serie B και θα πρέπει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να ξεπεράσουν «μαξιλαράκι» πέντε βαθμών σε σχέση με την 17η Έμπολι (31 βαθμούς) αλλά και τριών βαθμών σε σχέση με την 18η Ουντινέζε (29 βαθμούς), που και εκείνη παλεύει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ασφαλώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Φιορεντίνα, η οποία πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στο τέρμα του Σοτίλ στο 17’. Ωστόσο, αυτό που… ερχόταν στο δεύτερο ημίχρονο, η αλήθεια είναι πως δεν φαινόταν στον ορίζοντα.

Ο Μαρτίνες Κουάρτα στο 54’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τον Θόρστβεντ να μειώνει τρία λεπτά αργότερα. Παρόλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις ένα λεπτό αφού στην επόμενη φάση ο Γκονζάλες επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ (3-1).

Ο Μπαράκ στο 62’ και ο Γκονζάλες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έγραψαν το 5-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο «Αρτέμιο Φράνκι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.