Τα κανάλια Novasports στέλνουν στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου έναν τυχερό

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports, τα οποία μέσω του ανοιχτού διαγωνισμού «Champions League Nights» θα δώσουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να ταξιδέψει στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό, Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου.

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports, τα οποία μέσω του ανοιχτού διαγωνισμού «Champions League Nights» θα δώσουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να ταξιδέψει στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό, Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου.

Ο διαγωνισμός «Champions League Nights», ξεκίνησε από την σελίδα των καναλιών Novasports στο Facebook (facebook.com/Novasports.gr) στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε την 1η Μαΐου 2013.  Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού ήταν το ταξίδι για τον τελικό του Champions League, διάρκειας 3 ημερών για 2 άτομα. Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, 2 διανυκτερεύσεις, καθώς και τα εισιτήρια του αγώνα.

Όλοι οι συνδρομητές Nova μπορούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές, όπως την αξέχαστη εμπειρία να απολαύσουν από κοντά τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League και να παρακολουθήσουν μέσα από το «Γουέμπλεϊ» τις καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.