Πιστή στο…ραντεβού της η Δυναμό Ζάγκρεμπ (video)

Η Δυναμό Ζάγκρεμπ πήρε ισοπαλία (1-1) στο Λέρκενταλ του Τρόντχαϊμ απέναντι στην Ρόζενμποργκ και μαζί την πρόκριση στους ομίλους για πέμπτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια.

Η Δυναμό Ζάγκρεμπ πήρε ισοπαλία (1-1) στο Λέρκενταλ του Τρόντχαϊμ απέναντι στην Ρόζενμποργκ και μαζί την πρόκριση στους ομίλους για πέμπτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια.
Στο πρώτο ματς στην Κροατία η Δυναμό είχε επικρατήσει 2-0 με τα γκολ των Πέτκοβιτς και Όρσιτς.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους Νορβηγούς που άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Νιγηριανό επιθετικό Ακιντολά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από την προσπάθεια του Γένσεν που σταμάτησε Λιβάκοβιτς στο 12ο λεπτό.

Η Ρόζενμποργκ πίεσε και για δεύτερο γκολ όμως ήταν άτυχη στο φινάλε του ημιχρόνου με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Χέντεσταντ με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 56ο λεπτό ο Πέριτς απείλησε για τους Κροάτες στην πρώτη καλή στιγμή τους στην επανάληψη. Λίγο αργότερα η Ρόζενμποργκ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Λιβάκοβιτς κράτησε το 1-0. Στο 66ο λεπτό ο Γκόαϊκ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και πέντε λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα καταργώντας το ενδεχόμενο παράτασης.

Τελευταία φορά που η Ρόζενμποργκ μπήκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής ήταν το 2007. Οι Νορβηγοί θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League.

Ρόζενμποργκ: Χάνσεν, Χέντενσταντ(84’Σέϊντε), Μέλινγκ, Ρεγκινούσεν, Γένσεν, Κόνραντσεν, Σόντερλουντ, Χόφλαντ, Ακιντολά (74’Τρόντσεν), Λούντεμο (74’Ντε Λανλεϊ), Αντεγκμπένρο.

Δυναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Αντέμι, Όλμο (90′ Γκαβράνοβιτς), Χαϊροβιτς (66′ Γκόϊακ), Πέτκοβιτς, Λέοβατς, Μόρο, Στογιάνοβιτς, Πέριτς, Ντιλαβέρ, Όρσιτς(81′ ‘Αντεμβεν).



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.