Ατλέτικο-Ντόρτμουντ 2-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί σε ματς με δύο όψεις (highlights)

Η Ατλέτικο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Ντόρτμουντ και προσπάθησε χωρίς επιτυχία να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ στην επανάληψη στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναμέτρηση σκοράροντας στο 4ο λεπτό με τον Ντε Πολ, αξιοποιώντας λάθος του Κόμπελ. Η φάση αυτή στάθηκε αφορμή για να διατηρήσει την κυριαρχία της στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους η Ατλέτικο. Ο Βίτσελ απείλησε τον τερματοφύλακα των Γερμανών στο 7’, ενώ ο Λίνο είχε την πρώτη στιγμή του στο παιχνίδι στο 14 στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Κόμπελ.

Ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε την πάσα του Γκριεζμάν και χωρίς αντίπαλο πλάσαρε εύκολα τον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ διαμορφώνοντας το 2-0 στο 32ο λεπτό. Η Ντόρτμουντ ανέβασε την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, είχε τελικές με τους Αντεγιέμι και Μάατσεν όμως χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Όμπλακ.

Η Ατλέτικο κυριάρχησε και οι τελικές του πρώτου μέρους ήταν 8-5.

Ο Ζάμπιτσερ επιχειρεί ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής, με τον Όμπλακ να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Ίδιο σενάριο στο 52ο λεπτό με τον Φίλκριγκ να δοκιμάζει την τύχη του χωρίς αποτέλεσμα έξω από την περιοχή.

Η Ατλέτικο έχοντας το σκορ του πρώτου μισού της αναμέτρησης επέλεξε να περιμένει στο μισό γήπεδο και να δώσει τη μπάλα στη Ντόρτμουντ, σε δεύτερο ημίχρονο που η εικόνα του δεν είχε σχέση με το πρώτο και που οι Ισπανοί επέλεξαν ξεκάθαρα να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ. Στο 75’ ο Λίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, με τον Κόμπελ να κάνει σπουδαία επέμβαση πέφτοντας στην δεξιά του γωνία.

Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης η άμυνα της Ατλέτικο δεν λειτούργησε και ο Αλέρ που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι σκόραρε μειώνοντας σε 2-1. Στο 87’ η Ντόρτμουντ άγγιξε την ισοφάριση με τον Γκίτενς να σημαδεύει το δοκάρι. Στην τελευτάια φάση του αγώνα ο Μπραντ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει για τη Ντόρτμουντ που ήταν ανώτερη στην επανάληψη.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Βίτσελ (90’ Σάβιτς), Χιμένες, Αθπιλικουέτα, Μολίνα (90’ Σαούλ), Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (80’ Κορέα), Λίνο (90’ Ρικέλμε), Μοράτα (65’ Μπάριος), Γκριεζμάν.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Ράιερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Τσαν (84’ Ρόις), Ζάμπιτσερ (84’ Οζτσάν), Σάντσο, Ενμέτσα (46’ Μπραντ), Αντεγέμι (73’ Γκίτενς), Φίλκρινγκ (60’ Αλέρ), Σάντσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.