Πέλκας: “Χαρούμενος για το γκολ, χρειαζόμαστε βελτίωση”

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της Φενέρμπαχτσε στο άμεσο μέλλον.

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της Φενέρμπαχτσε στο άμεσο μέλλον. Ο Έλληνας παίκτης βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά το γκολ που σημείωσε στη νίκη 1-0 της τουρκικής ομάδας επί της Τράμπζονσπορ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε χαρούμενος τόσο για τη δική του απόδοση, όσο και για τη νίκη της ομάδας του.

Αρχικά, ο Πέλκας δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλά ως ομάδα. Ειδικά, είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα γκολ και βοήθησα την ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Αν θέλουμε να παραμείνουμε χαρούμενοι, πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την εμφάνιση με μια νίκη ξανά την Πέμπτη”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πρώτα απ’ όλα, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ το μέλλον. Φυσικά, έχουμε έναν στόχο, αλλά πρέπει να το βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα. Πρέπει επίσης να επικεντρωθούμε στο πού πρέπει να βελτιωθούμε. Σε αυτό το σημείο, προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για την ομάδα. Συγχαίρω επίσης τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης