Επιτέλους νίκησε… (video)

Η μεταμορφωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-1 του Λεβαδειακού και έδειξε σημάδια βελτίωσης. Τα τέρματα για την «Ένωση» πέτυχαν οι Κατσικοκέρης (52'), Φουρτάδο (69') και Σταματής (79'). Μείωσαν οι Βοιωτοί με τον Μαχαίρα στο 77'.

Η μεταμορφωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-1 του Λεβαδειακού και έδειξε σημάδια βελτίωσης. Τα τέρματα για την «Ένωση» πέτυχαν οι Κατσικοκέρης (52′), Φουρτάδο (69′) και Σταματής (79′). Μείωσαν οι Βοιωτοί με τον Μαχαίρα στο 77′.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να ελέγξει το ρυθμό και με καλή κυκλοφορία της μπάλας να απειλήσει τους γηπεδούχους. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός αρκέστηκε σε ένα πιο παθητικό ρόλο και με μακρινές κάθετες πάσες οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου προσπάθησαν να βρουν τον Μουντόπουλο. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 7′ από τους φιλοξενούμενους. Ο Αρκούδας έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Κατσικοκέρης πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κασμερίδη.

Στο 15′ ο Κατσικοκέρης και πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από γύρισμα του Κουρέλλα, ο Έλληνας επιθετικός έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κασμερίδη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μουντόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, μπήκε στη περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε, σταμάτησε ο Αραμπατζής. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο των κινήσεων όμως έμοιαζε ακίνδυνη για την εστία Κασμερίδη. Στο 39′ ο Κατσικοκέρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Κορδέρο ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε πιο ορεξάτος, όμως η ΑΕΚ στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Κατσικοκέρη. Ο Ρίκκα έκανε την κάθετη πάσα, ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για την «Ένωση». Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Βαγγέλης Βλάχος προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 66′ κέρδισε πέναλτι με τον νεοεισελθόντα, Φουρτάδο. Ο Πορτογάλος ανέλαβε και την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ΑΕΚ.

Ότι δεν πέτυχε ο 29χρονος επιθετικός στο 66′ το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα. Ο Γκερέιρο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Φουρτάδο με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να πιέσει την ΑΕΚ. Στο 77′ ο Μαχαίρας με εκπληκτική ενέργεια και αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε από το ημικύκλιο και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Αραμπατζή. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το γκολ του Μαχαίρα θα έδινε διαφορετικό ενδιαφέρον στα εναπομείναντα λεπτά, ο Σταματής στο 79′ έπειτα από κάθετη μεταβίβαση του Φουρτάδο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ «έγραψε» το 3-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Μανωλάς, Χοσέμι, Μαχαίρας, Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Πόι, Ζαουί

ΑΕΚ  (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές (46′ Νικολόπουλος, 83′ Αργυρίου), Τσούπρος (83′ Κοτσαρίδης), Κουτρουμπής, Αρκούδας (59′ Β. Βλάχος), Ρίκκα (69′ Γκόβας), Κορδέρο (75′ Φέτσης), Κουρέλλας (83′ Τσίτας), Γκερέιρο (72′ Νικολιάς), Παυλής (40′ λ.τ. Σταματής), Κατσικοκέρης (64′ Φουρτάδο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.