Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U13: Στις θέσεις 33-64 του απλού ο Σασσάνης – Στους «32» του B επιπέδου Σαρικάκη, Βατσακλής και Τασιού

Η τέταρτη και προτελευταία αγωνιστική μέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 13, στο Βουκουρέστι, ολοκληρώθηκε με αγώνες του απλού για τα γαλανόλευκα χρώματα.

Ο Γιώργος Σασσάνης, ο μοναδικός αθλητής μας, που είχε προκριθεί στο κυρίως ταμπλό, αποκλείστηκε από ένα εκ των φαβορί του αγωνίσματος και πλασαρίστηκε στις θέσεις 33-64. Η Αφροδίτη Σαρικάκη προχώρησε νικηφόρα στο Β επίπεδο και είναι στον γύρο των «32», όπως στον 2ο γύρο του ίδιου ταμπλό βρίσκονται απευθείας ο Απόστολος Βατσακλής και η Ελπίδα Τασιού. Στους «32» του λεγόμενου B Finals αποκλείστηκε ο Θεοφάνης Μαρκουλάκης στους παμπαίδες και στις «64» η Αναστασία Μιχάλαρου στις παγκορασίδες. Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 26/05.

Ο Σασσάνης είχε περάσει στο A Finals με τη 2η θέση από τον όμιλό του. Στο ταμπλό των «64» κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει το νούμερο 7 του πρωταθλήματος, τον Ρουμάνο Νταβίντ Τόρο, που θαύμασαν φίλοι του αθλήματος στο Europe Youth του Λουτρακίου στις αρχές Απριλίου. Ο σημερινός δευτεραθλητής Ελλάδας του απλού Κ13 έκανε πολύ καλή αρχή κι έφτασε κοντά στην κατάκτηση του 1ου σετ. Το έχασε στην παράταση και στη συνέχεια είδε τον Τόρο να περνάει την τακτική του για το τελικό 3-0 σετ (12-14, 1-11, 8-11).

Στο Β επίπεδο, το οποίο αφορά αθλητές και αθλήτριες, που αποκλείστηκαν στα γκρουπ, το ταμπλό των αγοριών είναι των «64». Ο Μαρκουλάκης είχε bye από την κορυφή του ταμπλό και στους «32» έχασε από τον Ουκρανό Μαρκ Βορονόι με 3-1 σετ (7-11, 11-8, 2-11, 1-11). Ο Βατσακλής πήγε επίσης χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο κι εκεί αναμετριέται αύριο το πρωί με τον Ιβάν Ζετσάου, ο οποίος αγωνίζεται ως ανεξάρτητος.

Από νοκ άουτ των «64» άρχισε και το B Finals των παγκορασίδων. Η Σαρικάκη επιβλήθηκε της Βιολέτ-Λιλί Μάρκουι από την Αγγλία με 3-0 σετ (11-7, 11-7, 11-7) και αύριο το πρωί κοντράρεται με τη Μαρία Κούτσιουκ από τη Μολδαβία. Η Τασιού προχώρησε άνευ αγώνα και στις «32» αντιμετωπίζει αύριο την Αλίσια Ένμπομ από τη Σουηδία. Η Μιχάλαρου αποκλείστηκε στο 1ο γύρο από την Ουκρανή Τετιάνα Κίτσκο με 3-0 σετ (3-11, 2-11, 6-11).

* Στον ιστότοπο https://www.ettu.tv/en-int/page/home-ettu οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν καθημερινά τα λινκ για τις ιντερνετικές μεταδόσεις. Η ETTU TV έχει live streaming από τα τραπέζια 1 και 2.

* Στη διεύθυνση ETTU.org – Draws & Results ανεβαίνουν όλες οι βασικές πληροφορίες για τη διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.