Αστέρας Τρίπολης: Έδωσαν αίμα και ζωή! (video)

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή του Μίλαν Ράσταβατς και των παικτών του!

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της καμπάνιας “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”. Η δράση υλοποιείται με την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Τη δράση στήριξε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μποροβήλος, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος. 

Ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, οι ποδοσφαιριστές Νίκος Παπαδόπουλος, Νεόφυτος Μιχαήλ και Αντώνης Τσιφτσής, μέλη του προπονητικού και του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας της Αρκαδίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σε μια περίοδο που η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.