Επιμένουν οι Άγγλοι για Μαρινάκη

Μέσω νέων δημοσιευμάτων, οι Άγγλοι υπογραμμίζουν πως το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νόττινχαμ Φόρεστ έχει να αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Μέσω νέων δημοσιευμάτων, οι Άγγλοι υπογραμμίζουν πως το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νόττινχαμ Φόρεστ έχει να αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Nottingham Post» αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση για την αγορά της αγγλικής ομάδας το προσεχές χρονικό διάστημα, μπαίνοντας «σφήνα» στην προσπάθεια Αμερικανών επενδυτών, να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νόττινχαμ Φόρεστ.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μαρινάκης είχε συμφωνήσει για τη Φόρεστ από το Μάρτιο μετά από συνάντηση με τον νυν ιδιοκτήτη, Φαράζ Αλ Χασάουι. Ήταν τέτοια η πίστη του πως είχε εξασφαλίσει την αγορά του 80% των μετοχών, που φέρεται να χρηματοδότησε αρκετές μεταγραφές της Φόρεστ και επηρέασε την πρόσληψη του Πέδρο Περέιρα (που πρόσφατα αποχώρησε) στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Η συμφωνία προέβλεπε να διατηρήσει ο Αλ Χασάουι το 20% των μετοχών του συλλόγου, αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα παρότι οι Έλληνες έχουν έτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Πέραν του Μαρινάκη, ο Τζον Τζέι Μουρς, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ, Σαν Ντιέγκο Πάδρες, ελπίζει να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την αγορά της Φόρεστ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.