Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι κορυφής χωρίς γκανιότα!

Και το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα, πιθανότατα της ιστορίας, συνεχίζεται!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με την σειρά του νίκησε και αυτός με ανατροπή την Λαμία, πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της ελληνικής Super League, μετά την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ για τον τίτλο.

Την Κυριακή (07/04, 20:30), οι δύο Δικέφαλοι κοντράρονται στην ΑγιάΣοφιά, με την ΑΕΚ να έχει πέσει στην δεύτερη θέση με 65 βαθμούς και να φιλοδοξεί να υπερκεράσει εκ νέου τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγείται με βραχεία κεφαλή (66 β.).

Νωρίτερα, ο τρίτος Παναθηναϊκός (62 β.) δοκιμάζεται στην έδρα του πέμπτου Άρη (07/04, 19:30), σε ένα… άτυπο ορεκτικό για τον μεταξύ τους τελικό για το Κύπελλο. Ο τέταρτος Ολυμπιακός (60 β.) φιλοδοξεί να πλησιάσει και άλλο την πρώτη τριάδα, αντιμετωπίζοντας όμως την Λαμία (07/04, 17:00), στην έδρα της οποίας ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού, προσφέρει τα ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρη – Παναθηναϊκού με 0% γκανιότα *, πάνω από 250 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Έξι ημέρες πριν από την μεγάλη γιορτή για την έναρξη των 100ών γενεθλίων της, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να… ξεκινήσει τους εορτασμούς με επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να τα καταφέρει, βεβαίως, πρέπει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη ΑγιάΣοφιά, στο ντέρμπι των δύο ομάδων που οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας.

Στο 2.15 από την Interwetten.gr να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ, σε μια αναμέτρηση όπου ο ΠΑΟΚ φτάνει «φουριόζος» μετά από δύο διαδοχικές νίκες (επί Παναθηναϊκού και Λαμίας) και θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή του δυναμική, αφού ακολουθεί η πρώτη μονομαχία με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Στο 1.70 να σημειωθούν πάνω από 0.5 γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο 1.90 να σημειωθούν συνολικά 2 με 3 γκολ στο ντέρμπι κορυφής των δύο Δικεφάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στατιστικά – Τραυματισμοί

Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα διατηρηθεί για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης, αφού ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, με τον Ματίας Αλμέιδα να ζητάει αντίδραση από τους παίκτες του.

Πιθανή η επιστροφή του Γιόνι Ότο από τραυματισμό στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Λαμία, στο οποίο ο Ρουμάνος προπονητής είχε κάνει μερικό ροτέισον, προκειμένου να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του.

Ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, βρήκε δίχτυα και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου. Το να… τριτώσει το καλό για την ΑΕΚ με τον Σουηδό εξτρέμ προσφέρεται σε απόδοση 4.75 από την Interwetten.gr, στο 4.25 να σκοράρει ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του στους Ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης.

– Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Άρης – Παναθηναϊκός

Το πάλεψε, αλλά ο Άρης δεν μπόρεσε να γλιτώσει στο Φάληρο και κόντρα στον Ολυμπιακό την πρώτη του ήττα (3-0) στα φετινά πλέι οφ, όπου η διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα ήταν από την αρχή εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου χρησιμοποιεί τα πλέι οφ για να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον τελικό του Κυπέλλου (18/05), όπου θα αντιμετωπίσει έναν Παναθηναϊκό που ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με στόχο τρίτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να εκμεταλλευτεί και το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από το ντέρμπι της ΑγιάΣοφιάς.

Με 0% γκανιότα * η συναρπαστική αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» από την Interwetten.gr, στο 1.90 να σκοράρουν τόσο οι Κίτρινοι, όσο και οι Πράσινοι του Φατίχ Τερίμ.

Στατιστικά – Τραυματισμοί

Πιθανή η επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Φραν Βέλεθ στον Άρη, επιστρέφει από τιμωρία ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, στον πάγκο του οποίου ο Τερίμ συμπλήρωσε εκατό μέρες παρουσίας, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του στην διεκδίκηση του νταμπλ.

Στο 5.00 από την Interwetten.gr να σκοράρουν οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 5.5 κάρτες συνολικά. Στο 4.00 να βρει δίχτυα ο Λόρεν Μορόν, πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη, στο 6.00 να ανοίξει το σκορ ο Φώτης Ιωαννίδης, πιθανότατα ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Συμπέρασμα

Το εκατέρωθεν σκοράρισμα και το Over 2.5 γκολ έχουν την τιμητική τους μέχρι τώρα στα πλέι οφ, αφού το πρώτο έχει σημειωθεί στα πέντε από τα εννέα παιχνίδια, ενώ το δεύτερο έχει εμφανιστεί σε… επτά!

Συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στην ελληνική Super League, συναρπαστικό όμως και εκτός συνόρων, με σούπερ ντέρμπι όπως τα Ρόμα – Λάτσιο (Σάββατο 06/04, 19:00), Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μπενφίκα (06/04, 22:30), Ρέιντζερς – Σέλτικ (Κυριακή 07/04, 14:00), Φέγενορντ – Άγιαξ (07/04, 15:30) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (07/04, 17:30), με την Interwetten.gr να τα προσφέρει με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost καΙ σπέσιαλ αποδόσεις!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.