ΑΕΚ: Το χειροκρότημα σε Μιλόγεβιτς και τα sms αποχαιρετισμού

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του το Σάββατο μέσα σε κλίμα... αποθέωσης, ενώ και όσοι έλειπαν του έστειλαν μηνύματα στο κινητό του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από το βράδυ της Παρασκευής αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ το Σάββατο ο Σέρβος προπονητής πέρασε για τελευταία φορά τα Σπάτα προκειμένου να αποχαιρετήσει παίκτες και πρώην συνεργάτες.

Ο Μιλόγεβιτς χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες με τους οποίους συνυπήρξε στα “κιτρινόμαυρααποδυτήρια για σχεδόν τέσσερις μήνες, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την ανθρώπινη αξία τους, αλλά και όσα πρόσφεραν στην ΑΕΚ στο διάστημα που ήταν υπό τις οδηγίες τους.

Διαβάστε επίσης: Αργύρης Γιαννίκης ο διάδοχος του Μιλόγεβιτς.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και δεν βγήκε από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αλλά βγαίνει μέσω του Novasports.gr είναι το ζεστό χειροκρότημα που εισέπραξε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τους παίκτες της Ένωσης όταν πήρε το δρόμο της εξόδου από τα Σπάτα, με παίκτες και πρώην συνεργάτες του να τον ανταμείβουν για τα όσα τους πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα που ήταν μαζί τους καθημερινά. Και αυτό έχει τη δική του σημασία για τον Μιλόγεβιτς.

Μετά το χειροκρότημα, τα sms αποχαιρετισμού

Στα Σπάτα, αυτές τις μέρες δεν βρίσκονται όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Δεν ήταν λίγοι πάντως αυτοί που έσπευσαν με ένα μήνυμα να εκφράσουν τη στεναχώρια τους για τη λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Σέρβο προπονητή.

Έτσι κι αλλιώς, μια εντεκάδα παικτών της ΑΕΚ απουσίαζε από τα Σπάτα, οπότε ήταν λογικό κάποιοι εξ αυτών να ήθελαν να επικοινωνήσουν και να εκφράσουν την υποστήριξή τους και ενδεχομένως τη στεναχώρια τους στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Λε Ταλέκ και Βράνιες το έκαναν και δημόσια βέβαια, ευχαριστώντας τον Σέρβο προπονητή για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Έτσι, είναι όμως η ζωή του προπονητή και ο Μιλόγεβιτς το γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν. Άλλωστε και ο ίδιος είχε αρχίσει να λαμβάνει συγκεκριμένα μηνύματα από το εσωτερικό της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.