Μιλόγεβιτς: “Σας ευχαριστώ ως ανθρώπους, δεδομένη η αξία σας”

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Σπάτα και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές καθώς και το υπόλοιπο τιμ της ΑΕΚ και έπειτα αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Σπάτα και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές καθώς και το υπόλοιπο τιμ της ΑΕΚ και έπειτα αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία μαζί τους και τους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία μαζί τους την συμπεριφορά τους και το κλίμα στα αποδυτήρια όσο καιρό βρίσκονταν στην ΑΕΚ.

“Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας. ”, ήταν τα λόγια του Μιλόγεβιτς προς τους παίκτες.

“Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να τις σεβόμαστε. Σ΄ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα” τόνισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου, ξεκαθάρισε στους παίκτες πως οι επόμενες προπονήσεις αλλά και η προετοιμασία εν όψει του Ατρόμητου θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα ο οποίος έκανε και την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Νίκος Παναγιωτάρας, θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με τον Ατρόμητο, εν αναμονή των επικείμενων αποφάσεων για την επιλογή προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.