ΑΕΚ: Χωρίς τέσσερις με Απόλλωνα Λεμεσού

Με προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΑΕΚ μπορεί να κινείται σε ρυθμούς Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έφτασε την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα και πριν αρχίσει τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων συνομίλησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όμως μπροστά της έχει φιλικό παιχνίδι.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ προπόνησε τους παίκτες της ομάδας του στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης και ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, το οποίο θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Από την αναμέτρηση της Πέμπτης θα απουσιάσει ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος συνέχισε με το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά και οι τραυματίες και ανέτοιμοι Κώστας Γαλανόπουλος, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Ζίγκα Λάτσι.

Στην αποστολή θα βρίσκεται κανονικά ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, ενώ πιθανότατα η ενδεκάδα της Ένωσης θα είναι ίδια με αυτή στο τελευταίο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ.

Το φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Πέμπτη στις 21:30 και πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα βραβευθεί ο Πανίκος Κρυστάλλης παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του Κυπριακού συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.