ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο με Απόλλωνα Λεμεσού

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα τωρινά δεδομένα δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να υποδεχθεί τους φιλάθλους της που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας, αν και εμβολιασμένοι, στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος είναι πως η Ένωση ακολουθεί τις κυβερνητικές αποφάσεις και εκδίδει κανονικά εισιτήρια διαρκείας σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι οποίοι έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί η νέα ΚΥΑ που θα ορίζει τι ακριβώς θα ισχύσει με τα νέα δεδομένα για τους αθλητικούς χώρους.

Μέχρι να εκδοθεί η νέα ΚΥΑ τότε η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πορευθεί με τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι πέρυσι και αναφέρουν πως οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές.

Η ΑΕΚ θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη την έκδοση της νέας ΚΥΑ προκειμένου να γνωρίζει εάν θα έχει κόσμο στις εξέδρες ή θα το ματς θα διεξαχθεί οριστικά κεκλεισμένων των θυρών.

Αν αυτό δεν συμβεί τότε ούτε όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και η… πρεμιέρα παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες θα γίνει στις 29 Ιουλίου στη ρεβάνς για το Europa Conference League.

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη και την έκδοση της νέας ΚΥΑ για τους φιλάθλους της ΑΕΚ ή σε διαφορετική περίπτωση μέχρι τις 29 Ιουλίου, με την Ένωση να ενημερώνει επίσημα όπως και να ‘χει την Τετάρτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.