Ολυμπιακός: Το μήνυμα Μαρινάκη σε Φορτούνη

Αποστολή Στανς - Αυστρία: Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς υπέστη έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των πρωταθλητών στην Αυστρία. Ο Έλληνας μέσος κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Βολφσμπέργκερ στραβοπάτησε σε λακκούβα και ένιωσε έντονη ενόχληση στο αριστερό γόνατο. Αμέσως αποχώρησε από την αναμέτρηση και την επόμενη ημέρα οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού. Για τον Φορτούνη είναι μια δύσκολη διαδικασία αποκατάστασης και παράλληλα γνώριμη, καθώς και το καλοκαίρι του 2019 είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό.

Στο πλευρό του Φορτούνη ο Μαρινάκης. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Από την πρώτη στιγμή το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο είναι στο πλευρό του, καθώς και οι συμπαίκτες του. Τα μηνύματα στήριξης που δέχεται καθημερινά είναι αμέτρητα, ωστόσο ένα απ’ αυτά ξεχώρισε. Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνομιλία με τον Κώστα Φορτούνη, εκδηλώνοντας την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του για το επόμενο απαιτητικό διάστημα. 

Η συγκεκριμένη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε ανάσα στον Φορτούνη και ήταν καθοριστική για να αλλάξει η ψυχολογία του και να παρουσιαστεί πιο ήρεμος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του, πριν το ματς με την Κράσνονταρ. Aμέσως μετά ήρθε και η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς στο novasports.gr, αναφέροντας πως ο Φορτούνης θα είναι “μεταγραφή Ιανουαρίου” για τον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως και ο Πορτογάλος τεχνικός κινείται προς την ίδια κατεύθυνση με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.