Κρασνοντάρ-Ολυμπιακός 0-1: Δύο στα δύο κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο φινάλε (hls)

Ο Ολυμπιακός, έκανε το δύο στα δύο στις φιλικές αναμετρήσεις επί αυστριακού εδάφους καθώς επικράτησε 1-0 της Κρασνοντάρ.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Σουρλής ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 83ο λεπτό λόγω της πολύ δυνατής βροχής. Μάλιστα, το νέο απόκτημα των “ερυθρόλευκων” Πιέρ Κουντέ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ο Ολυμπιακός είχε πιο ψηλά τις γραμμές του σε σχέση με τη Κρασνοντάρ κάτι που του απέφερε αρκετά κλεψίματα στο αμυντικό τρίτο των Ρώσων. Ωστόσο, μεγάλες ευκαιρίες δεν υπήρχαν πολλές. Συγκεκριμένα, δύο κεφαλιές ήταν οι καλύτερες στιγμές των δύο ομάδων. Στο 20ο λεπτό ο Χασάν έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά, και πέντε λεπτά η προσπάθεια του Καμπελά είχε την ίδια κατάληξη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες καλές στιγμές για τους Ρώσους. Συγκεκριμένα, ο Καμπελά απείλησε δύο φορές την εστία του Ολυμπιακού και αμφότερες βρήκαν μπροστά τους τον Κρίστινσον που παρουσιάστηκε πολύ σταθερός. Από την άλλη πλευρά, ο Ραντζέλοβιτς δημιούργησε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της Κρασνοντάρ αλλά στο τελείωμα των προσπαθειών του δεν επέλεγε σωστά.

Η βροχή, έκανε την εμφάνιση της στο γήπεδο λίγο μετά το 75ο λεπτό, πέρνοντας τη σκυτάλη από τον δυνατό άνεμο. Στο 81ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά και έκλεψε με τον Κουντέ. Αυτός πέρασε στον Έλ Αραμπί και ο Μαροκινός σέρβιρε στον Σουρλή που άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα, και ενώ η βροχή ήταν όλο και πιο δυνατή, ο διαιτητής με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων σταμάτησε και έληξε το παιχνίδι στο 83ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Πρώτο ημίχρονο): Τζολάκης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν.

Ολυμπιακός (Δεύτερο ημίχρονο): Κρίστινσον, Σωκράτης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Αβραάμ, Αποστολόπουλος, Πέπε, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Ελ Αραμπί (Κουντέ, Τσούμιτς,Καλογερόπουλος)

Κρασνοντάρ: Αγκάτσεφ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάγιο, Στότσκι, Τσερνίκοφ, Γκαζίνσκι, Σπέρτσιαν, Καμπελά, Σουλειμάνοβ, Ίλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.