Παναθηναϊκός: Έγινε η πρόταση επέκτασης στον Αλεξανδρόπουλο!

Παναθηναϊκός και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συναντήθηκαν κι αφού αναλύθηκε το πλάνο και ο ρόλος που θα έχει τα επόμενα χρόνια, ο διεθνής μέσος πήρε στα χέρια του επίσημη πρόταση επέκτασης συμβολαίου. Την επόμενη εβδομάδα η απάντησή του.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το αναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και στον νεαρό αναλύθηκε όλο το project αλλά και ο ρόλος που θέλουν να δώσουν στον διεθνή μέσο οι άνθρωποι της ομάδας.

Αφού του εξήγησαν τις βλέψεις που έχουν για το μέλλον του, στη συνέχεια του κατέθεσαν επίσημη συγκεκριμένη οικονομική πρόταση επέκτασης συμβολαίου. Ο Αλεξανδρόπουλος θα επεξεργαστεί αυτή την πρόταση με τον εκπρόσωπό του και η απάντησή του αναμένεται προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το σημαντικό είναι πως οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να κρατήσει στις τάξεις του ένα δικό του παιδί και τον Αλεξανδρόπουλο να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και του έδωσε τη δυνατότητα να χριστεί διεθνής με την Εθνική ανδρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.