Nemzeti Sport: «Πιθανό να μεταφερθεί ο τελικός του Conference στην Πούσκας Αρένα»

Πιθανή η διεξαγωγή του τελικού για το Conference League στη Βουδαπέστη και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια έκανε λόγο η έγκυρη ουγγρική εφημερίδα.

Σενάριο για αλλαγή έδρας του τελικού του Conference League φιλοξενεί η «Nemzeti Sport». Με βάση ελληνικές πηγές που επικαλείται η έγκυρη ουγγρική εφημερίδα χαρακτηρίζει πιθανό το ενδεχόμενο να μη γίνει το παιχνίδι Φιορεντίνα – Ολυμπιακός στην «Αγιά Σοφιά», λόγω των οργανωτικών δυσκολίων.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τόσο έντος όσο και εκτός του γηπέδου με δεδομένη τη μεγάλη αντιπαλότητα των δύο οπαδών. Παράλληλα ένας ακόμη λόγος είναι η ευαίσθητη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα λόγω τον επερχόμενων Ευρωεκλογών. Αυτό ίσως οδηγήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να μην αναλάβουν το ρίσκο για τη διεξαγωγή του αγώνα στην Αθήνα.

Δημοσίευμα για Αγιά Σοφιά

Τέλος η έγκριτη εφημερίδα αναφέρει και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη πριν το ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που τεθεί το ζήτημα για αλλαγή έδρας, ίσως η λύση βρεθεί στο «Πούσκας Αρένα».

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξένησε την προηγούμενη χρονιά το τελικός του Europa League μεταξύ Σεβίλλη και Ρόμα, ενώ η χώρα έχει θέσει και υποψηφιότητα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2026 ή 2027.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.