Σαμπντόρια – Κρεμονέζε 1-2 : Το ήθελε, το άξιζε, το πήρε! (highlights)

Ανώτερη, με περισσότερη πειθώ και θέληση για τη νίκη η Κρεμονέζε έφυγε με τους τρεις πόντους από τη Γένοβα νικώντας 2-1 τη Σαμπντόρια. Τα γκολ των νικητών οι Γιόνσεν (5'), Φαλέτι (70') και των γηπεδούχων ο Τζιλάρντι στο 13'

Με μια πολύ απλή ανάλυση, η Κρεμονέζε έφυγε με τους πόντους της νίκης από το “Λουίτζι Φεράρις” διότι, απλά, το ήθελε περισσότερο, το έψαξε με ζήλο καια φυσικά το άξιζε! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νορβηγό Γιόνσεν στο 5ο λεπτό. Η γρήγορη ισοφάριση από το κοντινό πλασέ του Τζιλάρντι στο 13′ συνέβαλε στο να αποκτήσει για τα επόμενα 15-20 λεπτά μια ισορροπία το ματς.

Στην πορεία πάντως φάνηκε πως η ομάδα της Κρεμόνα διέθετε την κατάλληλη ψυχολογία και τις περισσότερες λύσεις ώστε να πιέσει!

Δημιούργησε 3 καλές ευκαιρίες ως τιο φινάλε το πρώτου μέρους, όπου ο γκολκίπερ Στάνκοβιτς απέκρουσε σωτήρια, και μπήκε πολύ πιο αποφασισμένη στο 2ο για να πάρει τους βαθμούς προκειμένου να μείνει σε τροχιά ανόδου. Βρήκε το νικητήριο τέρμα στο 70′ με τον Φαλέτι, αντέχοντας στην πίεση της Σαμπντόρια όπως την εξέφρασε ο Μπαρέκα με δύο καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.