Match Center
video
Παλέρμο-Βενέτσια 0-3: Επίθεση για Serie A! (highlights)
Η Βενέτσια με πολύ καλή εμφάνιση πέρασε εντυπωσιακά από το Ρέντσο Μπαρμπέρα χάρη σε δύο γκολ του Πογιάνπαλο κι άλλο ένα από τον Γκίνκερ για να πατήσει προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Βενέτσια – Μπάρι 3-1: Νίκη και τρίτη θέση για τους Βενετσιάνους
Με δύο γκολ αρκετά νωρίς στο παιχνίδι η Βενάτσια έβαλε τις βάσεις για μία πολύ συμαντική νίκη που την φέρνει στην τρίτη του πίνακα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με προβολή του Γκιτγιάερ,
video
Σαμπντόρια – Κρεμονέζε 1-2 : Το ήθελε, το άξιζε, το πήρε! (highlights)
Ανώτερη, με περισσότερη πειθώ και θέληση για τη νίκη η Κρεμονέζε έφυγε με τους τρεις πόντους από τη Γένοβα νικώντας 2-1 τη Σαμπντόρια. Τα γκολ των νικητών οι Γιόνσεν (5'), Φαλέτι (70') και των γηπεδούχων ο Τζιλάρντι στο 13'
Novasports: Πανδαισία με διπλή Super League, Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ, Άρης – ΑΕΚ και αυλαία κανονικής σεζόν, το ντέρμπι του Μάντσεστερ, Σίτι – Γιουνάιτεντ και Αϊντχόφεν – Φέγενορντ!
Συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα με περισσότερους από 50 LIVE αποκλειστικούς αγώνες έρχεται να καθηλώσει τους συνδρομητές στο «γήπεδο» του Novasports!
Κοζέντσα – Σαμπντόρια 1-2 : Επέβαλε το ρυθμό, διατήρησε την παράδοση!
Μέσα σε ένα 3λεπτο (23', 26') η Σαμπντόρια έβαλε δύο γκολ στην Κοζέντσα και κρατώντας τον έλεγχο του ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πήρε τη νίκη 2-1, διατηρώντας την παράδοση που τη θέλει αήττητη απέναντι στην ομάδα του Ιταλικού νότου
Novasports: Πλούσιο αθλητικό μενού με ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Ατρόμητος – Άρης, Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι!
Non stop ποδοσφαιρική πανδαισία με περισσότερους από 50 LIVE αγώνες έρχεται και αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!
Novasports: Καταιγιστική δράση με ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Πανσερραϊκός – Βόλος, Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ, Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης, Bundesliga με διπλή Μπάγερν, Ligue1, Eredivisie!
Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα με περισσότερους από 40 LIVE αγώνες έρχεται και αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.