Μεντιλίμπαρ: «Η σκέψη μας στη Λαμία, όχι στην Άστον Βίλα, αν και…»

Πού στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν από το ματς με τη Λαμία.

Δηλώσεις εν όψει του ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία (28/04, 17:00) έκανε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τόνισε ότι δεν σκέφτονται για την ώρα την Άστον Βίλα, αν και θα κάνει ξανά ροτέισον…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Άρη:«Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία. Ότι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία».

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη ενώ ακολουθεί η Άστον Βίλα:«Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στη θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη».

Για το αν θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές: «Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίκτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.