Βενέτσια – Καταντζάρο 2-1 : Με την αύρα της έδρας και της ποιότητας!

Πιο "γεμάτη" δημιουργικά και πιο αποτελεσματική η Βενέτσια νίκησε 2-1 την Καταντζάρο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Serie B, πλησιάζοντας στην κορυφή την Πάρμα!

Καλό ματς έγινε σε γενικές γραμμές στην Βενετία όπου η τοπική ομάδα κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει αξιοποιώντας την υπεροπλία στην γραμμή κρούσης! Το σκορ άνοιξε με πέναλτι – μάλλον…χαζό – που έκανε ο γκολκίπερ Φουλινάτι στον Ισλανδό Έλερστον και μετέτρεψε σε γκολ ο Φιλανδός Πογιάνπαλο στο 25ο λεπτό. Η αξιόμαχη Καταντζάρο ισορρόπησε μετά το ημίωρο φθάνοντας στην ισοφάριση με σουτ – οβίδα του 23χρονου μέσου Γκίον στο 40′ όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου άλλη μια αξιόπιστη – δημιουργικά – λύση των γηπεδούχων, ο Νορβηγός Γιόνσον με ατομική ενέργεα και σουτ έκανε το 2-1 σε ένα κομβικό σημείο, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες για να “καθαρίσουν” το ματς όμως σταδιακά η Καταντζάρο αύξησε την πίεσή της, δίχως όμως να διαθέτει τις πολλές εναλλακτικές επιλογές με τις οποίες θα έφτανε με μεγαλύτερες αξιώσεις στο γκολ της ισοφάρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.