Πάρμα – Σουντιρόλ 2-0 : Αποτελεσματική κι ασταμάτητη!

Με γκολ των Μπονί (9') και Μαν (57' πεν) η Πάρμα νίκησε 2-0 απολαμβάνοντας πλέον την μοναξιά της κορυφής με διαφορά πέντε πόντων από την Βενέτσια έπειτα από 12 αγωνιστικές στη Serie B.

Μια ομάδα με τόσο “γεμάτο” ρόστερ, τόσο μεγάλο ενθουσιασμό και καλή ψυχολογία σε ματς όπως το αποψινό με τη Σουντιρόλ χρειάζεται σε πρώτη φάση αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να γίνει η “δουλειά”… Κι αν δε, αυτή η αποτελεσματικότητα έρθει νωρίς ακόμα καλύτερα… Κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα στο “Ένιο Ταρντίνι” όπου η Πάρμα βρήκε το γρήγορο γκολ στο 9′ σε αντεπίθεση και ωραίο τέλειωμα του Γάλλου Μπονί.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν σκοράρει σε όλα τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς, προσπάθησαν να πιέσουν δίχως όμως να βρούνε τις δικές τους απαντήσεις!

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν το βαθύ τους ρόστερ με αλλαγές που τους έφεραν σε θέση ισχύος… Στο 55′ κέρδισαν πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Ντάβι στον Μπερναμπέ και συνδρομή του VAR στην τελική απόφαση του ρέφερι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μαν για το 2-0.

Μετά το 75′ είδαμε ξανά την διάθεση των φιλοξενούμενων για κάτι παραπάνω. Αυτό δεν ήρθε .. Το 2-0 επιβράβευσε τους ανώτερους οι οποίοι πλέον φαντάζουν στην παρούσα φάση ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.