Superleague 2: «Χ»αμένοι και οι τέσσερις!

Δύο ισοπαλίες, τέσσερις χαμένοι...

Δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα για Καμπανιακό, Καρδίτσα, Κοζάνη και Ηρακλή μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους για την 7η αγωνιστική των Play Out της Superleague 2.

Καμπανιακός-Καρδίτσα 0-0

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, για να πραγματοποιήσουν σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει. Η δύναμη και τα λάθη ήταν τα κυρίαρχα συστατικά του αγώνα, με αποτέλεσμα οι δύο τερματοφύλακες να χρειάζονται λίγες φορές να επέμβουν. 

Στο 42’ ο Γκέκας έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Τότσκα  στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Καμαπανιακού. Αντίθετα, η Καρδίτσα απείλησε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ξύδα να αστοχεί στην προσπάθεια που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης σέντραρε, με τον Κονίγλιο να μην καταφέρνει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-0 κράτησε την Καρδίτσα μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 21, ένα βαθμό περισσότερο από Καμπανιακό και Κοζάνη που ακολουθούν…

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Ταΐρης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα, Μανιός (77′ Πόζογλου).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Βερνάρδος (90′ Παπαδάκος), Κονίλιο, Ντουμάνης (75′ Αθανασιάδης), Σαλαμούρας (77′ Ζάγκος), Ξύδας, Γκόλιας.

Κοζάνη-Ηρακλής 1-1

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε σε αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο την Κοζάνη και έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» από σήμερα την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έχασαν ούτε μία φορά φέτος από τον αντίπαλο τους στις πέντε φορές που έχουν συναντηθεί, βρίσκονται ένα βαθμό  κάτω από τις θέσεις σωτηρίας.

Ο «Γηραιός» κατάφερε να προηγηθεί στο 72’ με τον Αρόγιο, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι λίγα λεπτά πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, η Κοζάνη αντέδρασε και στο 81΄έφτασε στο 1-1 με αυτογκόλ του Σιούτα. Το σύνολο του Παπαδόπουλο άγγιξε τη νίκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή δεν επέτρεψαν στον Γκμπενιόν να γίνει ο ήρωας του αγώνα…

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Ποζατζίδης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γραμμένος, Καλλέργης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης (57′ Ισνάλντο), Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Σιούτας, Σπυρίδης (85′ Χρουσιέλ), Γκερμούς (70′ Αρόγιο), Κωστόπουλος, Κούστα, Εμπό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.