Μόντσα – Μπενεβέντο 3-0 : Όλοι «δούλεψαν» για τον… «Καβαλιέρε»! (hls)

H Μόντσα νίκησε με 3-0 την Μπενεβέντο και συνδυασμό με τα στραβοπατήματα όλων (!!) των υπόλοιπων συνοδοιπόρων της στον κορυφή είναι κοντά στην απευθείας άνοδο

Κερδισμένη της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Serie B της Ιταλίας, ήταν η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η μόνη ομάδα από τις έξι (!!) της κορυφής που κέρδισε, έχοντας πλέον – μαζί με την πρωτοπόρο Λέτσε – την κατάσταση στα χέρια της στο φινάλέ της ερχόμενης Παρασκευής..
Στο ντέρμπι της ημέρας, η ομάδα της Λομβαρδίας μπήκε καλύτερα, σφυροκοπώντας τους φιλοξενούμενους οι οποίοι χάρις τα αντανακλαστικά των αμυντικών και κυρίως του τερματοφύλακάς τους Παλεάρι, κράτησαν το μηδέν.
Στο ίδιο δόγμα και η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όπου πάντως οι συγκυρίες ήταν πολύ πιο ευνοϊκές για τους γηπεδούχους.
Στο 47’ έπειτα από λάθος γύρισμα προς τον γκολκίπερ, ο Πορτογάλος Ντάνι Μότα «έκλεψε» και ολοκλήρωσε αποτελεσματικά ενώ δύο λεπτά αργότερα σε σέντρα του Μολίνα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ιμπρότα και ο Δανός Γκιτκιαερ με πέναλτι έκανε το 2-0!
Αυτό ήταν… Η Μπενεβέντο «πληγωμένοι» κυρίως ψυχολογικά, ξέμεινε από διάθεση – όση είχε να επιδείξει – με λίγες και καλές κινήσεις στην αντίπαλη περιοχή ως το φινάλε.
Στο 89’ ο Πορτογάλος Ντάνι Μότα έγραψε τον επίλογο με ένα ωραίο γκολ, έπειτα από κάθετη μεταβίβαση του Κοπλπάνι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!
Την ίδια ώρα έχανε με 2-1 η πρωτοπόρος Λέτσε στην Βιτσέντσα και πιο… επώδυνα υπέστη ήττα – σοκ η Κρεμονέζε από την Άσκολι, με την οποία «γκρεμίστηκε» από την προνομιούχο 2η θέση ενώ και η Πίζα που θα μπορούσε να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο, έμεινε στο 1-1 εντός με αντίπαλο την Κοζέντσα!
Στους 68 η Λέτσε, στους 67 η Μόντσα που παίζει την ερχόμενη Παρασκευή στην έδρα της θεωρητικά αδιάφορης Περούτζια και έναν λιγότερο η Κρεμονέζε η οποία αγωνίζεται στο Κόμο και στους 64 η Πίζα..
Εύλογη η ικανοποίηση του «Καβαλιέρε» στην εξέδρες του γηπέδου της Λομβαρδίας, έχοντας ανά… χείρας, το συναίσθημά του ενώ πιο δίπλα παρακολουθούσε την εξέλιξη ικανοποιημένος ο Αντριάνο Γκαλιάνi


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.